ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig Aranäs Fastigheter AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Redovisningsansvarig Aranäs Fastigheter AB

Är du en nyfiken och engagerad ekonom som gillar att vara med och driva förändring? Har du ett stort intresse för kvalificerad redovisning och ett analytiskt sinne? Aranäs söker nu en Redovisningsansvarig som triggas av utmaningar och vill vidareutveckla sina kunskaper i en spännande organisation. Här är chansen till en intressant roll i ett bolag med höga ambitioner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig på Aranäs har du ett redovisningsansvar för Aranäs AB och Aranäs Förvaltning samt övergripande ansvar för konsolidering av koncernrapportering.

I arbetet ingår också att ansvara för:

  • Aranäs fastighetsregister exkl. tekniska förvaltningsuppgifter
  • Koncernredovisning (ca 25 bolag)
  • Årsredovisningar
  • Löpande redovisning
  • Skatteberäkningar och deklarationer (momsdeklarationer, fastighetsdeklarationer, preliminärdeklarationer, inkomstdeklarationer samt skalbolagsdeklarationer)
  • Redovisningen vid förvärv av bolag och/eller fastigheter.
  • Administrera koncernens finansiering i Nordkap inkl redovisning av dessa i bokföringen.
  • Rapportering enligt tertial- och årsbokslut.
  • Kontaktperson gentemot revisorer myndigheter.
  • Följa Aranäs verksamhetshandbok (FR2000) och medverka i Aranäs miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, samt har arbetat minst fem år med kvalificerad redovisning inom fastighetsbranschen. Vi ser även att du har arbetat med koncernredovisning, då du här kommer ansvara för ca 25 bolag. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Det finns förståelse för affären och du inser vikten av att arbeta med ekonomiprocesserna för att stötta affärsverksamheten. Vidare är du serviceorienterad och duktig på att koordinera och driva aktiviteter inom företaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du noggrann, ansvarfull och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Yrkesrollen ställer höga krav på målmedvetenhet, struktur och proaktivitet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor både internt och externt.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Aranäs med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via "ansök nu" så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson elin.antonsson@mpya.se.

Intervjuer och urval kommer att ske efter v. 32 men du är välkommen med din ansökan redan nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig Aranäs Fastigheter AB

Mpya Finance AB