ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsansvarig

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Redovisningsansvarig

Senior Material (Europe) är en ledande leverantör av separatorer för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt huvudkontor i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.
Som svar på den snabba elektrifieringen av mobilitet, som sker runt om i Europa, har Senior Material etablerat sitt europeiska dotterbolag Senior Material (Europe) AB här i Eskilstuna.
Etableringen i Eskilstuna blir den första investeringen och produktionsanläggningen utanför Kina och kommer även att bli vårt europeiska huvudkontor.

Vi är oerhört stolta över att bygga den första fabriken av litiumjonbatteriavskiljare i Sverige. Produktionsanlänggning i Svista Industriområdet kommer att utrustas med högautomatiserade produktionslinjer av både våtprocessbasfilm och beläggning för att vara i full drift år 2025.
Här erbjuder vi en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling.

Vad söker vi?
Vill du vara med och utveckla redovisningsfunktionen i ett bolag i en mycket spännande bransch? Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning och rapportering där du är trygg i att upprätta bokslut och skattedeklarationer
Du kommer också att arbeta tillsammans med övriga ekonomiavdelningen i det dagliga arbete samt arbeta med att utveckla och implementera rutiner och processer för effektiv redovisning och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Löpande redovisning
• Månads-, kvartals-, och årsbokslut - rapportering
• Årsredovisning för koncernen och dotterbolag
• Moms-/skattedeklarationer
• Balans-, Resultat- och likviditetsprognoser
• Utveckla och implementera processer inom redovisning
• Ad hoc analyser och framtagande av KPI:er

Vi söker dig som:
Är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års relevant erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.
Du har mycket god förståelse av redovisning och av rapportering. Du har gärna erfarenhet från ett snabbväxande bolag med en processorienterad verksamhet och en extra styrka är om du är en van användare av Monitor.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel.

Utöver det ..
Din personlighet bör vara präglad av en vilja att förbättra, att ta tag i saker och att slutföra. Du är öppen för- och driver utveckling och förändring.
Du tror att du har en god analytisk förmåga, ser samband, drar slutsatser, ifrågasätter och gillar effektivisering, utveckling och förbättring.
Då tjänsten innebär många interaktioner med olika delar av organisationen vill vi att du är prestigelös, kommunikativ, har lätt att samarbeta med en naturligt positiv inställning. Du är öppen för förändringar och att verksamheten hela tiden förändras i tillväxt och har viljan att stödja detta.

Vad kan vi erbjuda?
Du kommer att arbeta inom ett affärsområde med korta beslutsvägar och med en prestigelös atmosfär. Du kommer att ingå i en härlig och kompetent avdelning som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. I din roll som redovisningschef rappor¬terar du direkt till vår CFO.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Visst låter det spännande? Ta chansen och sök redan idag!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdagen om vi gått över till urvals- och intervjufasen
 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig

Yobber AB