ekonomijobb.se

Frepart AB utvecklar och producerar varuställ och automater för försäljning och exponering av stöldbegärliga produkter inom detaljhandeln. Företaget är idag marknadsledande inom detta segment med en exportandel på ca 65 %. Med 20 anställda i egna lokaler i Tullinge, strax söder om Stockholm, omsätter vi ca 60 miljoner kronor. För mer info om företaget se www.frepart.se. Vi söker nu en:

Redovisningsansvarig

Du kommer att vara ansvarig för ekonomiavdelningen: detta innebär allt från löpande bokföring, skatter, löner, redovisning, månads- och årsbokslut. Då företaget ingår i en koncern så ingår även en del ekonomisk rapportering vecko- och månadsvis. 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som tidigare har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Du är noggrann och strukturerad. Vi är ett mindre företag och ibland behöver man rycka in och göra lite andra administrativa arbetsuppgifter som kanske inte direkt tillhör ekonomitjänsten.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor med individuell lönesättning, sex veckors semester och framförallt trevliga arbetskamrater.

Tjänsten är heltid. I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på tel 0706-501940. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 2/4 2020.

Redovisningsansvarig

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb