ekonomijobb.se

Redovisningsansvarig

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-07-14

Ansök nu

Redovisningsansvarig

Har du bred kunskap inom redovisning? Är du kund- och affärsfokuserad och en kommunikativ lagspelare? Vår kund med läge i Centrala Göteborg, rekryterar vi nu en redovisningsansvarig som vill arbeta med löpande redovisning, ekonomisk rapportering och bokslutshantering. Låter detta intressant då kan tjänsten som redovisningsansvarig vara något för dig.

Vad kommer du att arbeta med?

Som redovisningsansvarig så kommer du att arbeta självständigt med redovisning och bokslutshantering, men du ingår i ett team som arbetar med den löpande redovisningen. Du rapporterar till ekonomichef.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpanderedovisning, årsbokslut och årsredovisningar
  • Avstämningar och likviditetsprognoser
  • Skatteberäkning och inkomstdeklarationer
  • Sammanställa och rapportera bokslut till kund
  • Tillhandahålla ekonomisk information som kunden efterfrågar

Vem är du?

Vi tror att du är civilekonom och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och gärna förståelse för koncernredovisning. Du älskar att arbeta med redovisning, och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du kommer hantera redovisningsspecifika frågor, är förtroendeingivande och du har en bra analytisk förståelse. Det är därför viktigt att du är en duktig redovisare och har god förståelse för redovisningsprocesser. Du är en framåt och självgående person som drivs av att skapa goda relationer.

Vi värdesätter att du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du har ett bra affärssinne, är logisk och flexibel. Vi förutsätter att din engelska är mycket god både i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i Excel.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

I den här rekryteringen samarbetar kunden med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-807788 alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Linda Målberg
linda.malberg@mpya.se
0733807788

 

 

 

 

Dela detta jobb

Redovisningsansvarig

Mpya Finance