ekonomijobb.se

LIGULA HOSPITALITY GROUP SÖKER REDOVISNINGSANSVARIG

Vi söker dig som är civilekonom med några års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete alternativt några år som revisor. För uppnå framgång i rollen som redovisningsansvarig krävs det att du har kunskaper inom koncernredovisning samt att du har en vilja att vidareutvecklas inom området.

På ekonomiavdelningen arbetar idag 8 personer. Då företaget är under ständig tillväxt är det viktigt att du har en prestigelös inställning till att ta dig an uppgifter såväl högt som lågt. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo i en föränderlig miljö och har en lösningsorienterad attityd.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen är det viktigt att du sedan tidigare har erfarenhet av liknande arbete, har en förmåga att överblicka verksamheten, samt en stark kommunikativ förmåga med erfarenhet av att leda andra. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för redovisningsarbetet och arbeta med att utveckla och anpassa rutiner och system efter koncernens behov. Vidare är det viktigt att du är van att strukturera ditt eget arbete och trivs med många kontaktytor i rollen med förmåga att anpassa din kommunikation till olika individer och förutsättningar.

Ansvarsområden och huvuduppgifter

  • Ansvara för månads- och årsbokslut inklusive kvalitetsgranskning.

  • Ansvarar för årsredovisning och legal rapportering.

  • Bolagsdeklarationer.

  • Löpande bokföring.

  • Vara drivande i utvecklingsarbete av ekonomiprocesser och arbetsrutiner.

Information och ansökan

  • Tjänsten är heltid, tillsvidare.

  • Tillträde enligt överenskommelse.

  • Placering i centrala Göteborg.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan via "Ansök nu"

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR Linda Johnsson på 031-80 40 55 eller via mejl linda.johnsson@ligula.se

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Ronnum. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 32 och expansionen fortsätter. Senast i juni 2018 tillkom 7 nya hotell i Tyskland i Ligulas portfölj. Vi sysselsätter i dagsläget ca 650 årsanställda och omsätter strax över 900 MSEK.

Redovisningsansvarig

Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb