ekonomijobb.se

Nu söker vi en redovisare inom återförsäkring till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 16 månader med start i november.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Teamet består idag av 13 medarbetare som ansvarar för företagets interna och internationella återförsäkringsredovisning, rapportering och administration. Du kommer primärt att arbeta med redovisning av internationell återförsäkringsaffär. Ditt arbete innefattar redovisning av försäkringskontrakt i kundens återförsäkringssystem SICS, samt arbete i månads- och kvartalsbokslutsprocesserna för affären. Viss analys genom rapportuttag förekommer, samt rapportering enligt regelverk.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har en akademisk ekonomiexamen och kan eventuellt försäkringsredovisning. Rollen ställer krav på mycket god förmåga att jobba effektivt i organisationen, med fokus på ständiga förbättringar i boksluts- och rapporteringsprocessen. Det krävs god kunskap i Excel. Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift. I teamet är du en lagspelare som bidrar i det löpande arbetet samt eventuellt i utvecklingsprojekt. Det är viktigt att du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och fokuserar, när du går parallellt med den i teamet som kommer att vara föräldraledig. Du har ett nyfiket processfokus och ser möjligheterna i att utveckla processer och arbetsmetoder. För att lyckas i arbetet, krävs mycket god kommunikation och tydlighet.

Redovisare inom återförsäkring till försäkringsbolag i Stockholm

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Dela detta jobb