ekonomijobb.se

Logo

Receptionist med ekonomierfarenhet till filmbolag i City

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-19

Ansök nu

Receptionist med ekonomierfarenhet till filmbolag i City

Arbetsbeskrivning
Till vår kund som är ett spännande filmbolag med kontor i City söker vi nu dig som vill arbeta i en delad roll som receptionist / ekonomiassistent.
Arbetsuppgifter kan innefatta allt ifrån att ta hand om besökare och växel till att vara behjälplig vid mötesbokning, anordna konferenser och assistera medarbetare. Det kan även förekomma andra sysslor såsom posthantering, administration, hålla ordning på kontoret/ i köket, ansvara för inköp av varor och kontorsmaterial. Vidare kommer du att hantera fakturor och andra enklare ekonomiuppgifter.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, alternativt erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom administration eller ekonomi. Som person är du serviceinriktad, driven och är uppmärksam på vad som behöver göras. Du är produktiv, noggrann samt har sinne för ordning och reda. Att hjälpa till där det behövs är din grundinställning och du är prestigelös som person. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i engelska och svenska, samt erhåller goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande och varierande arbete på ett häftigt filmbolag! Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Uppdraget startar i augusti och löper tillsvidare.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner på 076-701 24 74.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dela detta jobb

Logo
Receptionist med ekonomierfarenhet till filmbolag i City

Jurek Bemanning