ekonomijobb.se

Rådgivare till Private Banking Stockholm

Ort
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Rådgivare till Private Banking Stockholm

Carnegie är sedan nästan ett sekel en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom respektive område och tillsammans bygger vi en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. På Carnegie arbetar experter inom kapitalanskaffning, analys och aktiemäkleri, samt specialister inom förmögenhetsrådgivning och förvaltning, för att vägleda våra kunder till bättre affärer. Carnegie finns i sex länder med cirka 650 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

Sveriges bästa Private Banking-aktör söker nu Rådgivare till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som har bred erfarenhet av Private Banking och kapitalförvaltning. ”Varje möte med Carnegie skall ge vår kund ny kunskap” - delar du vårt kundfokus och drivs av att göra ditt yttersta för att ge kunden råd och tjänster av högsta kvalitet, då kanske du är vår nya kollega?

Carnegie Private Banking erbjuder en personligt anpassad förmögenhetsförvaltning av hög kvalitet till förmögna privatpersoner, samt till ägarledda företag och stiftelser. Du kommer få möjligheten att arbeta med ett anrikt varumärke och få använda dina färdigheter och sociala kompetenser till fullo. Carnegie Private Banking finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Linköping. Utanför Sverige har vi kontor i Danmark.

Vi erbjuder: 

Som Rådgivare har du ett stimulerande arbete med möjlighet att påverka och har ständigt kunden i fokus. För att ge våra kunder branschens bästa rådgivning arbetar vi tillsammans i team runt kunden, där du blir en viktig spelare och affärspartner. Carnegie har duktiga medarbetare inom bl.a. juridik, analys, modellering och pensionsområdet som alla brinner för att hålla högsta nivå på rådgivning och service.

Arbetet innefattar rådgivning och vägledning till våra privat- och företagskunder. Du kommer ha kontinuerliga dialoger med både kunder och kollegor samt aktivt bidra med din kompetens och kunskap. Vi har ett brett och attraktivt erbjudande mot kund vilket innebär att du skall kunna identifiera kundernas behov utifrån risk, strategisk bedömning och matchning mot Carnegies erbjudande. Att erbjuda de bästa lösningarna utifrån kundens situation är av högsta prioritet.

Din profil:

Vi söker dig som drivs av att göra affärer med komplexa kunder och som Rådgivare inom Private Banking på Carnegie har du ett stort intresse för aktiemarknaden, placeringsprodukter och gillar personliga kontakter med en hög servicegrad. Vi söker dig som har ett stort engagemang där professionalism märks ända ut i de små detaljerna.

Vi tror att du har lång erfarenhet från en liknande position alternativt att du har bred kompetens inom Private Banking och kapitalförvaltning. För att lyckas i din roll hos oss är det viktigt att du har en stark och genuin vilja att ge bra service och drivs av mötet med människor. Du är förtroendeingivande med en god förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är lyhörd och kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Dina kvalifikationer:

Du har en bred kompetens och erfarenhet av att arbeta med förmögenhetsrådgivning med komplexa kunder och frågeställningar.

Du har en hög social kompetens, där din drivkraft finns i mötet med kunder och kollegor

Du gillar att arbeta i team och att samarbeta med andra

Du driver ditt arbete självständigt mot uppsatta mål och krav

SwedSec-licens

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du har en avslutad universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande

Vad Carnegie kan erbjuda:
Carnegie erbjuder bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag, föräldrabidrag, idrottsförening/konstförening samt privat sjukvårdsförsäkring till alla anställda. Som anställd i Carnegie kan du bidra till ett bättre samhälle genom att vara aktiv i Carnegie Social Initiative där vi bland annat är månadsgivare till riktade entreprenörsprojekt i t ex Uganda.

Våra affärsprinciper återfinns i tre ord som börjar på C;

Client Focus, Competence & Committment

Vi ser fram emot att få välkomna en ny kollega. Välkommen med din ansökan!

Start: Enligt ök, Lön: Månadslön / Heltid, Placering: Stockholm

Vi önskar din ansökan senast 3 juni 2019.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Susanna Dammgård +46 734 179408 eller Fredrik Billving +46 734 179286

Dela detta jobb

Rådgivare till Private Banking Stockholm

Carnegie Investment Bank AB