ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rådgivare, Pension & Försäkring

Ansök nu

Rådgivare, Pension & Försäkring

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

 

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du såväl till din egen utveckling som hela gruppens framgång.

Vi söker nu en rådgivare inom Företag Liv & Pension till vårt team i Lund. Är du en driven person som gillar försäljning och kundrelationer? Då kan du vara den vi söker!

I rollen som Rådgivare inom Företag Liv & Pension, kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och kundvård av befintliga kunder på företagsmarknaden i Lund med omnejd. Ditt uppdrag blir att skapa nyförsäljning och utveckla din befintliga kundstock. Du kommer att vara ansvarig för genomförandet av hela affären.

I den här rekryteringen söker vi dig som brinner för pensionsaffären och därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och kommer tillsammans att utforma rollen efter just din bakgrund och dina erfarenheter.

Du jobbar i ett team med både sak- och livrådgivare, och ser det som självklart att hjälpa kunden med hela behovet inom bank och försäkring. Därför behöver du vara en bra lagspelare som gillar att skapa affär och lyckas tillsammans.

Vem är du

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har ett stort driv, hög aktivitet och en utmärkt samarbetsförmåga.

Du har antingen Företag Sak diplom eller annan dokumenterad erfarenhet av att arbeta med försäkringsrådgivning till företag.  

Du har lätt för att skapa värdefulla kundrelationer och är lyhörd inför kundens hela behov. Du är affärsmässig, beslutsför och strukturerad och du arbetar fokuserat för att nå såväl egna som teamets mål.

Vilka är vi

Du kommer att sitta på vår helt nya kundmötesplats på Brunnshög i Lund. Teamet som du ingår i består av erfarna medarbetare inom både Företag Sak och Liv/Pension. Hos oss erbjuds du en spännande roll där vi sätter höga mål och där du får fullt stöd för att lyckas. Till din hjälp har du dina kollegor som alltid stöttar dig.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 23 december.

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Camitz, chef Sak och Liv i Lund på tel. 076-773 89 20.

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö, tel. 0411-33 81 03
Kontakt HR: Therese Jung; therese.jung@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats:  

Lund, SE

Dela detta jobb

Rådgivare, Pension & Försäkring

Länsförsäkringar Skåne