ekonomijobb.se

logga

Rådgivare och Redovisningskonsult hos LRF Konsult

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Rådgivare och Redovisningskonsult hos LRF Konsult

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Rådgivare kommer du att ha ett eget kundansvar inkl. nedan arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
  • Deklarationer
  • Årsredovisning
  • Löpande konsultation och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning

På kontoret i Göteborg kommer du att tillhöra ett team på 12 andra rådgivare där ni stöttar och hjälper varandra.

Vem är du?

Du är en trygg ekonom med minst 3 års erfarenhet av redovisning. Helst så har du tidigare arbetat som redovisningskonsult alternativt har en god förståelse för vad rollen innebär. Du är positiv i din natur och drivs av förändring och utveckling. Du sprider arbetsglädje och motivation omkring dig. Vidare så är du förtroendeingivande, konsultmässigt och prestigelös. Du trivs med eget ansvar, är van att driva dina egna kunduppdrag och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Du har en ekonomiutbildning med inriktning redovisning från Universitet, Högskola eller Yrkesutbildning alternativt en längre erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

Vad erbjuder vi?

Vi ska bli fler och även växa på fler marknader. LRF Konsult har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg.

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För fjärde året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara. Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant.

Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa rådgivare. Vi erbjuder en trevlig och inspirerande arbetsmiljö med respekt för balansen mellan yrkes- och privatliv.

Vi står inför en kraftig expansion både internt och externt. Vi hoppas du vill vara med på resan!

Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Rådgivare och Redovisningskonsult hos LRF Konsult

Jurek