ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivare ekonomi & skatt | Redovisningskonsult

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Rådgivare ekonomi & skatt | Redovisningskonsult

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten 
I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar och kundansvar.
  • Utveckla nya och befintliga kundrelationer samt bidra med din kompetens till dina kollegors uppdrag.
  • Löpande redovisning, konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning. 

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss
Kontorschef Lucas Wendahl berättar:
På kontoret i Laholm blir du en del av ett team på 7 medarbetare som ligger långt framme i digitaliseringsprocessen. Som grupp värdesätter vi teamwork, öppenhet och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av se medarbetare utvecklas och och förväntar mig drivna och målinriktade kollegor.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, allt från enskilda firmor till aktiebolag inom alla branscher. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör.

Vi arbetar ständigt med utveckling av vår kompetens och har genom vår stora organisaton goda möjligheter att erbjuda utbildningar samt en väg mot auktorisering för dig som inte redan har det. Vi rankas som en av Sveriges Bästa Arbetsgivare när våra medarbetare betygsätter oss som arbetsgivare-och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tycka om att ha ett helhetsansvar för dina uppdrag
  • Utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Vi tror att du har kommit en bit på vägen som redovisningskonsult och nu vill ta ytterligare ett steg. Kanske har du arbetat i en liknande roll och inte fått möjlighet att utvecklas vidare, kanske trivs du bättre i ett mindre team som ändå har tillgång till den större organisationens resurser och kompetens. Vi ser att du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och att arbeta med ledarskap. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Lucas Wendahl lucas.wendahl@ludvig.se eller tel. 0430-177 81.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom

Dela detta jobb

Logo
Rådgivare ekonomi & skatt | Redovisningskonsult

LUDVIG & CO