ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2022-12-08

Ansök nu

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult

Vill du vara med och göra skillnad för mindre företag i Falkenberg med omnejd? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar och ev. kundansvar, vårda och utvecklakundrelationer och vår marknad
  • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och bokslut eller årsredovisning.
  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Carl Dyrendahl berättar:

På kontoret i Falkenberg blir du en del av ett team på ett dussintal medarbetare. Som grupp värdesätter vi engagemang och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att se mina kollegor växa i sina roller och som team och förväntar mig ansvarstagande för våra kunder, teamets och företagets utveckling.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Akademisk utbildning inom ekonomi eller bred erfarenhet av entreprenörskap
  • Stort intresse för företagande, företagare och deras omvärld
  • Tidigare arbetat som konsult eller en god idé om hur du ska lyckas i en sådan roll

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. Har du ett intresse eller erfarenhet av den gröna näringen inom skog eller lantbruk är det en fördel, men inget krav. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Carl Dyrendahl. carl.dyrendahl@ludvig.se eller tel. 0346-29707

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom

 

 

Dela detta jobb

Logo
Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult

LUDVIG & CO