ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivare ekonomi, inriktning lantbruk, Gävleborg

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Rådgivare ekonomi, inriktning lantbruk, Gävleborg

Vill du vara med och göra skillnad för lantbrukare?
Vi söker medarbetare till våra kontor i Gävleborg, läs mer nedan.

Fler och fler kunder anlitar oss och vi tar nu nästa steg i vår tillväxtsatsning. Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

Tillsammans med våra befintliga lantbruksrådgivare kommer du i nära samarbete med våra kunder över tid att arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att utveckla deras verksamheter inom segmentet lantbruk. Du kommer att bistå lantbruksägare och företagare med löpande konsultation. Vi har just nu lediga tjänster och innehållet i din roll kan komma att variera utifrån din erfarenhetsnivå. Dina uppgifter består bl.a. av: 

 • EU-ersättningar och SAM-ansökningar

 • Uppdragsansvar och kundansvar

 • Kors- och merförsäljning samt att bidra med din kompetens till andras kunduppdrag

 • Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning

 • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler

 • Handledning av kollegor

 • Tillsammans med närmsta chef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

 • Investeringskalkyler o dyl

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

I marknadsområde Gävleborg är vi ca 40 ekonomer, uppdelade i fyra olika affärsgrupper. Hos oss kommer din närmsta chef vara en affärschef som är närvarande och kunnig inom ekonomiområdet som stöttar och coachar dig. Vi har kontor i Sandviken, Bollnäs, Edsbyn, Ljusdal och Hudiksvall. Ange i ansökan vilken ort du vill arbeta på. Du blir en del av ett framgångsrikt team med och generös kompetensöverföring. Som grupp värdesätter vi en öppen dialog och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetssätt med mycket engagemang i det vi gör. Inom Ludvig & Co har vi ett högt medarbetarengagemang och nu finns möjligheten att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Vi tror på att vi tillsammans är starka och att vi blir bäst när alla har möjlighet att specialisera sig mot det de tycker är roligast. 

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag eller koncerner. Både runt om i landet och bland dina kollegor på plats finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas hos oss. Vi har ett lättillgängligt intranät fullt med möjligheter och ett kollektivavtal med fina förmåner. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.


För att lyckas behöver du

 • Utbildning inom ekonomi

 • Stort yrkesmässigt engagemang

 • Tycka om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag likväl som att kunna arbeta i team

 • Ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt

 • Ett digitalt arbetssätt

 • Erfarenhet från lantbrukssektorn

Meriterande är

 • Lantmästare, lantbruksekonom, agronom eller motsvarande utbildning 

 • Erfarenhet som redovisningskonsult alternativt revisor

 • Erfarenhet av olika branscher och olika bolagsformer

 • Auktoriserad redovisningskonsult

 • Erfarenhet av molnbaserade redovisningssystem

 • Erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning 

Det är viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till lantbruk. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra rådgivare. Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team.

Vi ser att du har en hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vi ser också att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund, som både kan leda till kostnads- och tidseffektivitet. Du kommer delvis att överta befintliga kunder, men du förväntas också belägga din egen tid och proaktivt arbeta för att leverera resultat efter uppsatta mål. Då vi söker flertalet rådgivare finns det möjlighet att anställas som antingen senior rådgivare, rådgivare alternativt junior rådgivare om du är i början av din karriär. Vi söker främst dig som redan arbetat ett antal år och ju mer du hunnit fylla på din arbetslivserfarenhet ju mer meriterande.  

Låter det här som du? 

Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsterna är på antingen hel- eller deltid utifrån överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 31 januari. Vid frågor kring tjänsten kontakta marknadsområdeschef Marie Johansson på tel. 026-24 59 75 alt. Marie.e.johansson@ludvig.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Rådgivare ekonomi, inriktning lantbruk, Gävleborg

LUDVIG & CO