ekonomijobb.se

Rådgivare bolån

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-22

Ansök nu

Rådgivare bolån

Vill du vara med och utveckla vår framgångsrika avdelning som på ett professionellt, snabbt och kundvänligt vis handlägger våra kunders ansökningar om bolån och lånelöfte? På Länsförsäkringar Bank söker vi nu en driven och serviceinriktad rådgivare till Lånelöftesdisken. 

Om jobbet  

Som medarbetare inom Lånelöftesdisken kommer du i huvudsak att arbeta med att handlägga inkomna kreditansökningar för analys, beslut, kundkontakt och dialog samt tips från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Ärendet ska sedan resultera i en mötesbokning hos en rådgivare på länsförsäkringsbolaget som generar affär och kundnytta. Vi kommunicerar med våra kunder med hjälp av telefon och mejl.  

Utöver kontakten med våra kunder så har vi också daglig kontakt med kollegor från olika delar av Länsförsäkringsgruppen varför det är viktigt att kunna skapa och upprätthålla goda relationer även med arbetskamraterna. 

Ett fartfyllt och roligt jobb med många kontakter med kunder och kollegor runt om i landet. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng där mottot är att ha roligt på jobbet, hjälpas åt och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. 

Vem är du?  

Vi söker dig som:  

• Har god kreditkunskap  

• Har Swedsec Bolånelicens  

• Har erfarenhet av att arbeta inom privatsegmentet inom bank  

• Trivs med kundkontakt 

• Är ansvarstagade med professionell och trygg framtoning  

• Har kund och kvalité i fokus  

• Är samarbetsvillig och motiveras av att lösa problem samt hitta förbättringar  

Vi ser gärna att du trivs i en entreprenörsmiljö där du ständigt drivs av att utveckla och förbättra.  

Om oss 

Länsförsäkringar Bank är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. 

Affärsservice Bank i Helsingborg är en enhet inom banken som servar länsförsäkringsbolagen med tjänster inom områdena Låna och Spara/Betala. Avdelningen Lånelöftesdisken hanterar bankens inkomna ansökningar om bolån. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt.  

Du kommer till ett bolag som har hjärtat hos sina kunder. Vi får utmärkelser för att vi är kundernas favorit inom bank, försäkring, fastighetsförmedling och som arbetsgivare. Det är vi riktigt stolta över. 

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant?  

Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så tveka inte att söka redan idag!  

Kontaktperson

Håkan Lindstrand 
Chef
042-633 84 17

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Christopher Nielsen 
Kontaktombud FTF
042-633 83 17

Dela detta jobb

Rådgivare bolån

Länsförsäkringar AB