ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rådgivare Bank Privat

Ansök nu

Rådgivare Bank Privat

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Har du erfarenhet från privatrådgivning? Är du dessutom intresserad av privatekonomi och sparande samt är lyhörd och samarbetsvillig? Då kan du vara den vi söker och bli vår nästa kollega.

Kontoret på Hyllie behöver förstärka sitt team med en Privatrådgivare.

Du arbetar med hela kundens behov samt hela utbudet av våra tjänster inom låna, spara, placera och betala. Vi arbetar med både individuella och gemensamma mål som du coachas mot. Du bokar, förbereder och genomför kvalificerade säljmöten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för varje kund. Tillsammans med dina kollegor på försäkring och fastighetsförmedling skapar du trygga och trogna kundrelationer, både med våra befintliga kunder samt med nya. 

Vem är du  

Du är en person med mycket energi som lägger tung vikt vid vår värdering att samarbeta. Du tar till dig uppsatta arbetssätt och arbetar efter dem. Du är driven, förändringsbenägen och ser utveckling av både dig själv samt verksamheten som en självklarhet. Du har ett stort intresse av försäljning och service samt har lätt för att skapa värdefulla relationer. Du följer marknadens utveckling och föreslår förändringar samt kompletteringar som förbättrar kundernas privatekonomi. Du gillar att ha mycket att göra, att träffa människor och utmanas av att arbeta med hela vårt produktsortiment. Självfallet är att Du är mål- och resultatinriktad och har ett stort affärsmannaskap.

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning och vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av liknande roll med helhetsansvar.

Vi ser att du innehar Swedsec Bolånelicens och det är meriterande om du har Swedsec Rådgivarlicens.

Vilka är vi

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet.

På vårt kontor är vi 13 medarbetare som jobbar med bank och försäkring och
15 medarbetare som jobbar med pensionsrådgivning och företagsförsäkringar.
Vi är ett vinnande team där samarbetet mellan oss är nyckeln för att lyckas.

Hos oss erbjuds du en spännande roll där vi sätter höga mål och där du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 2023-02-12. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig efter att du skickat in din ansökan.

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rådgivningschef
Marie Ericsson på marie.ericsson@lansforsakringar.se eller 040-633 80 30.

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö: therese.bergoo@lansforsakringar.se
Kontakt HR: Jenny Lundqvist: jenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Rådgivare Bank Privat

Länsförsäkringar Skåne