ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Rådgivande Redovisningskonsult till Xtra Mile

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Rådgivande Redovisningskonsult till Xtra Mile

Är du en Redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Xtra Mile är idag ett 30-tal medarbetare som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. Vi månar om att bibehålla en hjälpsam företagskultur och har en passion för entreprenörskap och företagande.

I din roll som Redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. För den löpande bokföringen för dina kunder kommer du till stor del ha hjälp av juniora medarbetare, men en viss del löpande bokföring kommer även att ingå i ditt arbete. För rätt person finns möjlighet till utveckling och att på sikt anta en teamledarroll.

Vem är du?

Vi söker dig med ekonomisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet, med minst tre års erfarenhet av att ha arbetat på redovisningsbyrå. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar och tar gärna rådgivande samtal både med kund och internt.

För att lyckas i rollen som Redovisningskonsult ser vi att du är engagerad och gillar kundkontakt, är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla. Som kollega är du stödjande, prestigelös och trivs i en rådgivande roll.

Vi erbjuder

Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Vi som arbetar här tar initiativ, tar ansvar, är stolta över det vi gör, visar respekt för varandra och har en öppen kommunikation. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling. Verksamheten i Stockholm bedrivs i fina sekelskiftets lokaler vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 63. Det finns även möjlighet att jobba ifrån kontoret i Göteborg respektive Uppsala.

Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Emelie Baeckström, emelie.baeckstrom@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om Xtra Mile

Xtra Mile är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ett 30-tal medarbetare i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REX:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation. Läs gärna mer om oss på www.xtramile.se.

Dela detta jobb

Logo
Rådgivande Redovisningskonsult till Xtra Mile

Jurek