ekonomijobb.se

logga

Purchasing Manager

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Purchasing Manager

Inköp är en central funktion för hela företaget och vi söker nu en Purchasing Manager (Inköpsansvarig). Genom en gemensam inköpsprocess ska vi bli effektivare samtidigt som vi ska hantera inköp på samma sätt inom hela företaget. Som inköpsansvarig kommer du att vara övergripande ansvarig för att utveckla operativt, taktiskt och strategiskt inköp. Du kommer även att ansvara för att utveckla och säkerställa inköpskompetensen i företaget. I rollen ingår även operativa delar som att förhandla ramavtal för koncernen och att bistå i upphandlingar av större underentreprenörsavtal och samverkansavtal. Du kommer att ha ett aktivt samarbete med leverantörer för att arbeta fram rätt villkor i upphandlingarna och även hitta alternativa leverantörer. Rollen innebär dessutom att säkerställa att inköpspolicys, inköpsprocesser, etiska krav samt efterlevnad av relevanta lagar och regler efterföljs. Omvärldsbevakning, exempelvis marknads- och produktkännedom samt utveckling inom ansvarsområdet ingår också i rollen.

Vem är du

·       Du är affärsmässig och har flerårig erfarenhet av inköp, både på operativ och strategisk nivå, med både nationella och internationella leverantörer.

·       Du har mycket god förhandlings- och kommunikationsförmåga och kommer att ha många kontakter på olika nivåer både internt och externt

·       Som person är du driven, van vid att jobba självständigt och har en framåtanda

·       Du är flexibel och brinner för att hitta de bästa lösningarna och affärerna för verksamheten

·       Du har erfarenhet av utveckling, implementation och dokumentation av inköpsprocesser och intresserad av att vara med på företagets digitala resa.

·       Du bör ha utbildning inom logistik eller inköp eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

·       Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Kunskaper i tyska ser vi som en merit.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Nero, mathias.nero@malmberg.se

Dela detta jobb

logga
Purchasing Manager

Roi Rekrytering Sverige AB