ekonomijobb.se

Purchasing Buyer Specialist, CNH Industrial

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Purchasing Buyer Specialist, CNH Industrial


Arbetsgivare    CNH Industrial Sweden
Rekryteringsområde    Tjänstemän
Uppdragstyp    Rekrytering
Område    Inköp/Lager/ Logistik
Ort    Överum
Platser    1
Sista ansökningsdatum    2019-10-02

CNH Industrial

Är du en person som attraheras av att arbeta med kvalificerat inköpsarbete i en internationell koncern med lokal förankring i anrik miljö? Som Purchasing Buyer Specialist hos CNH Industrial får du möjlighet att vara med på en förändringsresa utöver det vanliga där du spelar en viktig nyckelroll.

CNH Industrial är en multinationell tillverkare av nyttofordon som lastbilar och jordbruksmaskiner, med 65 000 anställda över hela världen. På siten i Överum tillverkas många av komponenterna till plogar, såmaskiner och rampspridare. Produktionen sker i en högteknologisk och anrik industrimiljö med god andel automatiserade maskinmoment som till exempel automatiska svetsar och multirobotar. Även slutmontering till färdiga produkter sker i Överum och CNH Industrial Sweden har ca 130 anställda på siten i Överum.

Företaget är inne i en förändringsresa där de implementerat en ny strategi och en agenda för att dramatiskt effektivisera processerna i verksamheten. Det innebär bland annat investeringar och fabriksombyggnader för att möta marknadens krav men även att sätta en ny organisation hos inköpsavdelningen. I denna resa kommer du spela en viktig roll i att ta företaget framåt och utveckla inköpsorganisationen på siten.

Vad innebär rollen?

Som Purchasing Buyer Specialist har du ett övergripande ansvar för att utveckla inköpsstrategier på siten som går i linje med bolagets övergripande strategi. Du ansvarar även för att utveckla långsiktiga avtal med strategiskt viktiga leverantörer utifrån ett kvalitetsmässigt-, ekonomiskt och tekniskt perspektiv. Genom en god förståelse för verksamheten säkerställer du även att budgetmål nås. Genom konkurrensanalys, omvärlds-och marknadsbevakning utvecklar du strategier för att optimera leveranssäkerhet. Din uppgift är att säkerställa och förse produktionen med kvalitativt material i linje med tidsplan, samt agera om så inte sker.

Då detta är en stor internationell koncern ingår rapportering till internationella kontoret avseende analys av data, inköpsrapporter och statistik.

Vem är du?

Som Purchasing Buyer Specialist har du en god affärsmässighet med helhetsförståelse för verksamheten där du agerar och tar beslut därefter. Du har god förståelse för affärsnytta och har ett ekonomiskt resultat i fokus. Genom en god planeringsförmåga säkerställer du att tillräckliga resurser finns att tillgå, samt prioriterar på ett effektivt vis efter uppsatta tidplaner. När det inte går som planerat bibehåller du positivitet och engagemang och fortsätter fokuserat i den nya riktningen. Du har även en god samarbetsförmåga och skapar win-win lösningar. Vidare kommunicerar du på ett tydligt och effektivt vis, dock med lyhördhet för motparten. Du har även god problemlösningsförmåga och analyserar samt löser komplexa situationer på ett konstruktivt och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men för att lyckas i rollen behöver du minst ha eftergymnasial utbildning inom relevant område samt flerårig erfarenhet av strategiskt inköp. Vi ser även att du bör ha arbetat i en större eller komplex organisation. Du ska även ha god svenska och engelska i tal såväl som skrift samt god kunskap inom Officepaketet.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag då vi har ett löpande urval!

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjer enligt GDPR.

Ansök genom att skriva CV och eventuellt personligt brev på engelska.

För frågor gällande tjänsten eller processen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam nedan;

Jenny Askling, jenny.askling@unikresurs.se, 070-484 00 36

Lovisa Holgersson, lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Purchasing Buyer Specialist, CNH Industrial

Unik Resurs i Sverige AB