ekonomijobb.se

Projektstöd - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Projektstöd - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services Värmeservice består av kraftverk, vattenverk, hamn samt mellanlagring av olja. Till kraftverket hör en hamn med över 200 anlöp per år. Vattenförsörjning och oljelagring är två andra delar som också ingår i verksamheten.

Till vår etablering i Stenungsund söker vi nu ett Projektstöd. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan!

Din roll som projektstöd
Som projektstöd i ett offensivt entreprenörsbolag har du central roll och ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta underhålls- och projektledare med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Du säkerställer att det är ordning och reda genom hela projekt- och avtalsprocessen. Du deltar, ibland leder, uppföljningsmöten  tillsammans med våra underhålls-, projektledare, controller och avdelningschefer för att följa och analysera projekt och verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- att upprätthålla rutiner och struktur
- dokumenthantering
- avtalstolkning
- fakturahantering
- löpande ekonomisk hantering i såväl projekt som avtal
- kontroll/rättning av redovisad tid

Dina kvalifikationer som projektstöd
- du har fullständig gymnasieexamen, gärna med ekonomisk inriktning 
- är van datoranvändare  
- det är meritande om du har SAP-kunskap och vana att arbeta i Excel

Du har erfarenhet av  ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän projektadministration. För den här tjänsten tror vi även det är fördel med erfarenhet från energi- och entreprenadbranschen samt projektledningsarbete.

Vi söker dig som drivs av utveckling, är nyfiken, kvick i tanke och handling, ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll med stundtals högt tempo, Du är tydlig i din kommunikation och visar en hög social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Patrik Johansson, 0703-86 61 52 (semester v 26-30). För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724-52 07 89.

Fackliga representanter för denna tjänst är Patrik Eriksson (Jordbro), Unionen, Ralph Gustavsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når dem via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektstöd - Vattenfall Services

Vattenfall AB