ekonomijobb.se

Projektstöd – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Projektstöd – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Till vår etablering i Västerås söker vi nu ett Projektstöd. Det är en utvecklande administratörstjänst för dig med driv och skinn på näsan!

Din roll som projektstöd

I den här rollen har du ett viktigt ansvar att avlasta projektledningen med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära dina kollegor för att löpande hålla ordning och reda. I rollen ingår även dokument-, faktura- och ekonomisk hantering.

Dina kvalifikationer som projektstöd

– Du har fullständig gymnasieexamen, gärna med ekonomisk inriktning

– är van datoranvändare och det är ett krav att kunna använda sig av Word, Excel samt Powerpoint

– B-körkort är ett krav

– Svenska i både tal och skrift är ett krav

– det är meriterande om du har SAP-kunskap

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän administration. Vi tror även det är en fördel med erfarenhet från energi- och entreprenadbranschen. 

För dig är det motiverande att arbeta strukturerat med hög kvalitet. Du är en ansvarstagande person som har lätt för att ta initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med både kollegor och kunder.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robert Malmgren, tfn 076-115 38 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82, johanna.marklund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Västerås

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 18 augusti 2019! Löpande urval tillämpas.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektstöd – Vattenfall Services

Vattenfall AB