ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu finns möjligheten för en driven och nyfiken student att bli en viktig del av Sysavs pågående utvecklingsarbete. Detta är en tjänst för dig som är noggrann, analytisk och har en naturlig fallenhet för struktur. Som person tar du alltid ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete mot uppsatta mål och tycker det är spännande med förändringsarbete. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

I rollen som projektstöd hos Sysav arbetar du med prioriterade aktiviteter inom ekonomi och inköp kopplat till den operativa verksamheten. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter initialt kommer vara att hjälpa till med att förbättra överrensstämmelsen av fakturainnehåll i relation till leverantörsavtal. För rätt person finns det även goda möjligheter att bli en viktig del av Sysavs utvecklingsarbete inom ekonomi och inköp, där du kommer att bidra med förbättringsåtgärder och effektiva förändringar kopplat till verksamheten. För att trivas i rollen har du därför en analytisk förmåga och är inte rädd för att komma med förslag på bättre och effektivare arbetssätt och processer. Tjänsten kräver att du är flexibel och prestigelös, samt agerar lyhört för dina kollegor och verksamhetens behov.

Tjänsten är på deltid ca 2 dagar/vecka, med start i September. Du kommer få en introduktion som ny i rollen och kontinuerlig coachning och stöttning löpande under din anställningstid. Hos Sysav erbjuds du en varm och ödmjuk atmosfär där samarbete och gemenskap är en självklarhet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Analys och granskning av fakturor i relation till befintliga leverantörsavtal

 • Identifiera och presentera felaktigheter på fakturor i relation till avtalsvillkor för ett antal utvalda leverantörer

 • Delta i förbättringsarbetet kring inköps- och fakturasystemet Proceedo

 • Analys och uppföljning av uppsatta KPI:er

 • Framtagning av produktionsdata för statistikuppföljning och rapportering, bokföringsunderlag för intäktsuppföljning mm

Vi söker dig som

 • Läser en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp eller annat relevant område, med examen Juni 2023 som tidigast

 • Har en väldigt god systemvana, med intresse för arbete med systemförändring och digitalisering

 • Är obehindrad i svenska och engelska

 • Har någon tidigare erfarenhet av arbete med administration inom ekonomi och/eller inköp

Det är starkt meriterande om du:

 • Har kunskap och förståelse för leverantörsavtal och leverantörsreskontra

 • Tidigare arbetat med systemförändring och/eller digitalisering

Som person är du självgående och tar ett stort eget ansvar för att driva dina arbetsuppgifter mot uppsatta mål. Du har en förmåga att arbeta strukturerat, är noggrann och analytiskt lagd och har självklart en positiv inställning, ödmjukhet och energi att dela med dina kollegor. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen, så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information

 • Start: September

 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka

 • Placering: Spillepengen i Malmö, med möjlighet till hemarbete

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sysavs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Återkoppling i processen kan dröja något längre än vanligt på grund av sommarledigheter.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sysav tar hand om avfall och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Sysav verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolta över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och deras 14 ägarkommuner.

 

Projektstöd inom ekonomi och inköp på deltid till Sysav i Malmö

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb