ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektstöd

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-01-30

Ansök nu

Projektstöd

About the job

Vattenfall Services erbjuder en arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa.

Vill du vara med i utvecklingen av framtidens elnät? Då är du välkommen med din ansökan!

Din roll som Projektstöd
Som Projektstöd har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledningen med framförallt ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter. I denna tjänst är det viktigt att du känner dig trygg i att hantera fakturor och kan strukturera upp ditt egna arbetssätt. Du kommer att arbeta nära projektledningen för att hålla ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut. I ansvaret ingår bland annat: 

 • Löpande ekonomisk hantering i projekten

 • Fakturahantering

 • Dokumenthantering

 • Skapa och upprätthålla rutiner.

Your profile

Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Då det är många olika projekt pågående samtidigt så är det viktigt att du är flexibel, initiativtagande och kan hantera många olika arbetssysslor samtidigt. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.

 • Du har minst en avklarad 3-årig gymnasialutbildning.

 • Ekonomiutbildning är meriterande

 • Du har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering och allmän projektadministration.

 • Erfarenheter inom energi- och entreprenadbranschen är meriterande.

 • Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information.

 • Du är van vid arbete med Office paket.

 • Kunskaper om ekonomisystem samt ärendehanteringssystem som SAP och BÄST är meriterande.

 • B-körkort är ett krav.

 • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift är ett krav.

Additional information

Placeringsort  
Huvudplacering är i Uppsala men resor kan förekomma och vi tillämpar en hybrid arbetsform.

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Maria Fagersund Bruce, 070-256 26 19 eller Kristofer Severinsson 076-135 23 47. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, 070-267 94 57. 

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Välkommen med din ansökan senast den 30 januari 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs ett drogtest. 


Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

Dela detta jobb

Projektstöd

Vattenfall AB