ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektplanerare / Project Planner

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Projektplanerare / Project Planner

Är du en drivande person med erfarenhet av administration och projektplanering? Vi söker dig som arbetar målmedvetet med hänsyn till mål på flera nivåer och som lockas av att arbeta med internationella projekt inom försvarsindustrin.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Läs mer om hur det fungerar att arbeta som konsult via Bravuras hemsida.

Om företaget

Företaget erbjuder några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. De har runt 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Här ingår du i företagets verksamhet i Örnsköldsvik som har omkring 800 medarbetare med fokus på utveckling, tillverkning, integration och support av produkter till kunder över världen.

Arbetsuppgifter

Som projektplanerare är du stöd till projektledare och driver projektets planeringsarbete med uppgifter som att ta fram tidsplaner, skapa projektstruktur, se över milstolpar samt genomgående analysera arbetet. Du ansvarar för att skapa och säkerställa planeringsdirektiv för projekten. Detta gör du genom att säkerställa data, följa upp och se till att målsättningar hålls för de olika faserna samt säkerställer en hållbar livscykelhantering. Arbetet sker enligt KI/VP Knowledge Innovation – Visual Planning metodik där du samarbetar med projektledningen inklusive projektcontrollers. Att se över resursbehov, arbeta kostnadsmedvetet samt identifiera kritiska deadlines är viktiga delar i ditt arbete. Du ser till att de planeringsverktyg som används fungerar effektivt och målenligt för att kunna bemöta krav kring planeringsarbete av resurser, analyser och rapporter. Du stödjer projektet längs vägen och rapporterar och beskriver utfall för att kontinuerligt förmedla aktuell status.

• Skapa och säkerställa planeringsdirektiv för projekt
• Livscykelhantering genom att se över data, övervaka och följa upp projektets olika faser
• Se över resursbehov och kostnader samt identifiera kritiska deadlines
• Förbereda effektiv hantering av planeringsverktyg
• Återkommande rapportering av utfall/resultat för att ge aktuell projektstatus
• Stödjande av genomförande av projekt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Akademisk examen inom ekonomi eller teknik
• Erfarenhet av planering
• Meriterande av erfarenhet av att arbeta i projekt
• God dator och systemvana inom exempelvis Officepaketet, Primavera, MS Project, Devops
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

För att trivas i denna roll arbetar du målmedvetet och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp mål för dig själv och arbetar sedan hårt och medvetet för att uppnå dem. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och arbetar metodiskt framåt. Du är van att självständigt sätta upp och hålla tidsramar för dina uppgifter, och vet vad du ska prioritera vilket säkerställer att du levererar bra resultat. Då denna roll innebär samarbete med projektledning och kollegor så ser vi även att du gillar att jobba tillsammans med andra, har förmåga att se till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Örnsköldsvik, on site
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Project planner, projektplanerare, projekt, administration, rapportering, dokumentering, Office, livscykelhantering, KI/VP, Örnsköldsvik, heltid

Dela detta jobb

logo
Projektplanerare / Project Planner

Bravura