ekonomijobb.se

Projektledare till Husqvarna!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

Projektledare till Husqvarna!

Har du tidigare erfarenhet av inköp/förhandling och är redo att ta nästa steg i karriären inom ett stort globalt företag? Vi söker nu en Projektledare till en expanderande avdelning på Husqvarna där du får axla ett stort ansvar och på sikt möjligheten att arbeta internationellt. Låter det som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare kommer du att tillhöra Husqvarnas Indirect Sourcing-avdelning. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva kostnadsbesparingsprojekt kopplat till indirekt material, så som reservdelar och förbrukningsmaterial, mot fabriker inom Husqvarna divisionen. Ditt främsta fokusområde kommer att vara att driva projekt tillsammans med underhållschefer och tekniker i respektive fabrik, där ni gemensamt tar fram business case kopplat till priser och avtal, där du sedan genomför dessa förhandlingar tilllsammans med leverantörer. Till en början kommer mestadels att arbeta mot Norden, men på sikt kan du även komma att arbeta på ett internationellt plan och stötta stakeholders utomlands.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Du erbjuds

 • Att få arbeta i en internationell koncern med ett stort kontaktnät med goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget

 • En spännande och utvecklande roll där du skapar värde till organisationen genom att sänka kostnader

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Agera supportfunktion mot fabrikerna och driva projekt kopplat till kostnadsbesparingar

 • Ta fram analyser kopplat till kostnader och besparingar tillsammans med ansvariga i respektive fabrik

 • Driva förhandlingar avseende avtal och priser med leverantörer

Vi söker dig som

 • Har en examen på högskole- eller universitetsnivå inom ekonomi, juridik, teknik etc. alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig

 • Har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst där du arbetat med förhandlingar, inköp, prissättning och försäljning

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet

Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustrin.

Som person är du:

 • Kommunikativ

 • Affärsmässig

 • Problemlösande

Vi ser även att du är en person som gillar att samarbeta med andra och dela kunskap och erfarenhet med dina kollegor för att tillsammans utvecklas som team. För att lyckas i rollen är du lyhörd och inlyssnade mot det interna teamet samtidigt som du är affärsmässig och kan driva förhandlingar med leverantörer.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget
Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Dela detta jobb

Projektledare till Husqvarna!

Academic Work