ekonomijobb.se

Projektledare inom avtalshantering

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-12

Ansök nu

Projektledare inom avtalshantering

Gillar du att koordinera, planera och strukturera? Har du erfarenhet av att hantera avtal? Nu söker vår kund Seco Tools en projektledare inom avtalshantering till deras Compliance avdelning.

Om tjänsten
Seco Tools är ett globalt företag som är en ledande leverantör inom skärande bearbetning. I rollen som projektledare arbetar du med att uppdatera och säkerställa distrubutörsavtal. Därför kommer du även att ha kontakt med Seco Tools alla säljregioner, i och utanför Sverige.

Du erbjuds
Goda möjligheter att utveckla dina erfarenheter inom avtalshantering
En fot in i ett globalt företag med stora kontaktytor
Stort kompetensutbyte från ditt team
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Planera och koordinera projektet med att uppdatera avtal samt uppföljning
Vara spindeln i nätet mot legal-funktionen och företagets olika säljregioner
Uppdatera avtal
Vi söker dig som
Du har ett projektledartänk och är inte rädd för att sträcka ut handen och prata med andra, oavsett vart i världen dem befinner sig. Du har goda kunskaper i det engelska och svenska språket, både i tal och skrift. Du har förståelse för utformningen av avtal igenom en inköps- och/eller juristexamen.

Som person är du:
Kommunikativ
Orädd
Självgående
Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 6 månader

Placering: Huvudkontoret är i Fagersta, men på grund av rådande situation erbjuds du möjlighet att arbeta på distans. Vid behov kan det vara en fördel att besöka kontoret i Fagersta.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Seco Tools önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Seco Tools ä ren av världens största leverantörer av omfattande metallskärslösningar för olika verktygssystem. Företaget är en del av Sandvik Group och arbetar ständigt i nära samarbete med sina kunder. Därför utvecklar och levererar dem teknikoch processer som kunderna är beroende av för att maximera sin verksamhet, produktivitet och lönsamhet. Huvudkontoret är beläget i Fagersta, Västmanlands län, men finns även i 75 andra länder i världen. Företagets värderingar vilar på passion för sina kunder, familjekänsla och personligt engagemang

Dela detta jobb

Projektledare inom avtalshantering

Academic Work