ekonomijobb.se

Projektledare inom Analytics med fokus på prisoptimering

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-09

Ansök nu

Projektledare inom Analytics med fokus på prisoptimering

I rollen som Projektledare inom Analytics med fokus på prisoptimering har du en nyckelfunktion! Vi söker en van projektledare som kommer att ansvara för att driva samt genomföra strategiska och datadrivna initiativ inom prisoptimering. Detta är en spännande och viktig roll där du kommer att driva bolagets strategi mot att bli ett ännu mer datadrivet bolag. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök nedan!

Om tjänsten

Circle K omorganiserar för att förbereda sig inför framtiden och behöver därför nya kollegor. I rollen som Projektledare inom Analytics med fokus på prisoptimering ges du en nyckelfunktion för att driva både Circle K:s strategi mot att bli ett ännu mer datadrivet bolag och vara med i deras pågående satsning med localized pricing. Du kommer vara ansvarig för att driva och genomföra strategiska beslut och datadrivna beslut inom pris och sortiments- och kampanjoptimering. För att säkra förankring internt har du en tät dialog med flera kompetenta medarbetare inom våra organisationer för Kategori, Drift och Data and Analytics.

Tjänsten kommer att vara ett konsultuppdrag på 5 månader.

Arbetsuppgifter

 • Driva kontinuerliga prisuppdateringar genom samarbete med flera enheter inom vår organisation (kategori och marknadsavdelning, Data Science, Marketing, Stores, etc.) i enlighet med Circle Ks strategiska prioriteringar för prissättning inom våra olika produktkategorier.

 • Ansvara för expandering av ny prisstrategi till att omfatta fler produktkategorier samt årlig uppdatering av prisstrategin för att möta kundbehov och bolagets affärsmål

 • Samarbeta med nyckelpersoner inom olika enheter, både lokalt och globalt och vara kontaktperson för dessa gällande prisoptimering

 • Ansvara för processförbättringar inom pris samt ansvara för olika typer av relaterade utvecklingsprojekt

 • Ansvara för att dela best practice och lärdomar kring prissättning och relaterade processer med andra Business Units och globala team

Vi söker dig som

 • Kandidatutbildning inom Ekonomi, Finans, Projektledning, alternativt erfarenhet enligt arbetsuppgifterna ovan

 • 3-5 års arbetslivserfarenhet i liknande roll

 • Erfarenhet av projektledning, gärna inom analytics, datahantering, prisoptimering, finans

 • Erfarenhet från dagligvaruhandeln eller retail är meriterande

 • Dokumenterad erfarenhet av projektledning

 • Erfarenhet av att driva och optimera processer inom analys, sortiment eller prisoptimering

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal så väl som skrift, detta då du kommer arbeta på båda språken

Vidare för att lyckas i rollen letar vi efter dig med en förmåga och gärna erfarenhet av att arbeta med personer på olika nivåer, från olika funktioner och kulturer. Som person ska du trivas med att arbeta både strategiskt och operativt med ansvar från a till ö, exempelvis från strategi till lansering. Du bör också besitta en god affärsförståelse i kombination med driv och ett kommersiellt förhållningssätt. Du är social även kommunikativ, analytiskt och strukturerad i ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse, omgående

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Stockholm, Södermalm vid Mariatorget

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, Circle Ks önskan är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Sök gärna med en motivering för tjänsten.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

För Circle K är deras medarbetare den viktigaste tillgången och de har stort förtroende för alla anställda. I gengäld för stort engagemang för sitt arbete och höga ambitioner erbjuder Circle K dig frihet att göra det som du är bäst på i ditt arbete. Människor får erkännande för det arbete de utför och en viktig del i varför deras medarbetare gillar sina jobb är att de ser Circle K som en omtänksam arbetsgivare. Här vill man värna om kompetensen medarbetarna besitter, vilket har bidragit att många stannat länge inom organisationen. Läs gärna mer på deras hemsida.

Dela detta jobb

Projektledare inom Analytics med fokus på prisoptimering

Academic Work