ekonomijobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.
Samhällsomvandlingens uppdrag är att med god framförhållning säkerställa marktillgång så att LKAB:s gruvdrift och tillväxtplaner tryggas.

Om tjänsten

Avdelningen för Samhällsomvandling Kiruna söker en Projektledare som ansvarar för fastighetsförvärv och genomförande av kompensationsåtgärder. Detta uppnås genom att proaktivt arbeta med att planera och leda omlokaliseringsprojekt samt utföra fastighetsförvärv. Här ingår dialoger med bl a näringsidkare, privatpersoner, myndigheter och kommun.

Projektledaren för dialoger med privatpersoner och företag som måste flytta samt säkerställer att mål för tid, funktion och ekonomi uppfylls för de tilldelade projekten. Viktigt är att arbeta för ett gott samarbete med berörda parter. Projektledaren har, i samverkan med externa intressenter och myndigheter, en aktiv roll i hela samhällomvandlingsprocessen.
Våra projektledare arbetar självständigt i en ledande roll och har en stor frihet att planera och anskaffa resurser för projektens genomförande, men har samtidigt ett stort ansvar att leverera efterfrågad funktion inom tilldelade ramar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med universitets-/högskoleutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi/finansiering alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet från fastighetsbranschen eller andra uppdrag med en ledande befattning är meriterande. För att trivas i den här rollen är du en driven, affärsinriktad person och har en god problemlösningsförmåga. Det är en stor fördel att du känner dig bekväm med att stå i fokus och tala inför större grupper. Du planerar och genomför ditt arbete på ett självständigt sätt med en klar överblick över helheten och god prioriteringsförmåga. Att leverera i tid med hög kvalitet är en självklarhet för dig och du ser din egen leverans som en viktig del i samhällsomvandlingsprocessen. Du har stor affärsvana och mycket god förståelse för de kommersiella villkor som påverkar det lokala näringslivet samt fastighetsbranschen. Viktiga personliga egenskaper är god samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet.

Som person är du strukturerad och duktig på att planera. Som projektledare på samhällsomvandlingen har du många kontaktytor och det krävs att du är handlingskraftig, bra på att kommunicera, kvalitetsmedveten, stor social förmåga, lösningsfokuserad och självgående.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök senast den 2019-10-31 via lkab.com/karriar

För mer information om tjänsten kontakta Avdelningschef Linus Niva , tel: 0980-531 78 mail: linus.niva@lkab.com.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR business partner: Annika Nilsson Tel: 0722-468182 annika.nilsson@lkab.com

Projektledare fastighetsförvärv och omlokaliseringar näringsliv - Samhällsomvandling Kiruna

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb