ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTKOORDINATOR TILL ADAPTEO I STOCKHOLM

Ort
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

PROJEKTKOORDINATOR TILL ADAPTEO I STOCKHOLM

Adapteo är marknadsledande och den största leverantören i norra Europa av anpassningsbara byggnader i form av modulhus. Våra moduler används vanligtvis för kontor, skola, förskola och boende. Våra kunder finns inom offentlig sektor och industrin i Sverige. Som Projektkoordinator hos Adapteo blir du en del i denna snabbrörliga värld med intressanta projekt för förskolor, skolor, kontor, vård och boende.

Vill du ha ett omväxlande arbete med många kontaktytor? Då kan detta vara något för dig!

Rollen innebär kommunikation och koordinering i ett engagerat team bestående av säljare, projektutvecklare och projektledare.

 Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra enklare ritningar i CAD. Du kommer att hantera projektdokumentation såsom hyresavtal och ritningar och uppdatera kunddatabaser. Fakturering och uppdatera ekonomiska uppgifter för hyror ingår i uppgifterna. Du blir kontorsansvarig, vilket innebär att stötta teamet med telefon/kontorsservice, ansvara för att planera möten och att uppdatera måldokumentet månadsvis för säljkontoret.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från en liknande roll. Du trivs med att arbeta serviceinriktat och flexibelt. Du arbetar strukturerat och är mån om ordning och reda. Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och kan grunderna i Excel. Utbildning från Ekonomiskt gymnasium är en fördel.

Vi erbjuder

Du får en viktig roll i ett företag med en stark laganda och bra samarbete i hela organisationen. Du ingår i ett nätverk med fem koordinatorer i Sverige som träffas regelbundet.

Om företaget

Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 80-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo. #LI-MM

Varm välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
PROJEKTKOORDINATOR TILL ADAPTEO I STOCKHOLM

Workspace Recruit