ekonomijobb.se

logga

Projektkoordinator inom lön för långsiktigt uppdrag!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Projektkoordinator inom lön för långsiktigt uppdrag!

Har du en bakgrund inom löneadministration och ett stort intresse för digitalisering och effektivisering? Trivs du i en projektledande roll där du får driva förbättringsarbete? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Om rollen
I rollen som projektkoordinator kommer du driva och koordinera ett projekt inom lön med syfte att effektivera befintlig löneprocess. Du agera projektledare i att implementera och harmonisera befintligt lönesystem med aktuell extern lönepart. Detta innebär även att dokumentera, kravställa och testa processer och resultat. Du har ett tätt samarbete med löneansvarig internt och stöttar även upp med operativa frågeställningar kopplat till lön.

Vem är du?
Personen vi söker till detta uppdrag har en gedigen bakgrund inom lönehantering, med dokumenterad erfarenhet av projektledning av systemimplementationer. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lönehantering gentemot andra nordiska länder. Om du sedan tidigare arbetat i internationella organisationer med en komplex matrisstruktur, ser vi det som meriterande.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start i slutet på augusti och löpande fram till årsskiftet – med chans till förlängning. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor vänligen hör av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Projektkoordinator inom lön för långsiktigt uppdrag!

Jurek