ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektinköpare till internationellt elektronikbolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Projektinköpare till internationellt elektronikbolag!

Nu söker vi en projektinköpare som framåt kommer vara ansvarig för inköpsverksamheten i flera av företagets utvecklingsprojekt. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till ett av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Hos dem utmanas du varje dag – vill du bli en del av deras fortsatta resa? Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som projektinköpare kommer att vara länken mellan utvecklingsprojekt och företagets leverantörer. I ett nära samarbete med de strategiska inköparna kommer du att ha ansvar för att allt som krävs för att in- och utfasning av artiklar i projekten går enligt önskad tidplan. Stort fokus hamnar således på att möta projektens tidplaner gällande att ha material på plats för prototyper, verifiering och vid start av serieproduktion samt att övriga mål gällande projektmaterial nås.

Utöver det blir du leverantörens förlängda arm in i projekten där du förväntas bidra med att driva utvecklingen mot kostnadseffektiv design. Du kommer ha en betydande roll i att förbättra och effektivisera flöden och kommer därmed vara en nyckelroll i företagets förbättringsresa.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig somVi söker dig som är

  • Högskole- eller masterexamen inom logistik, supply chain, eller inköp. Alternativt annan relevant akademiskt utbildning.
  • Har ca. 2-3 års erfarenhet av projektinköp
  • Talar och skriver mycket bra engelska och svenska
  • Har ett tekniskt intresse och en god teknisk förståelse
  • Franska är meriterande

För att trivas i denna roll tror vi att du brinner för snabba puckar, en flexibel arbetsmiljö och för relationsskapande. Du är rak och tydlig i din kommunikation men likväl lyhörd och lösningsorienterad.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse, önskvärt ASAP
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Täby, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Projektinköpare till internationellt elektronikbolag!

Academic Work