ekonomijobb.se

Projektekonom till redovisningssektionen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Projektekonom till redovisningssektionen

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhuset är inne i en förändringsresa som medför många spännande utmaningar. I denna roll kommer du att stötta Karolinskas verksamhet i ekonomiska frågor relaterade till sjukhusets forsknings- och utbildningsmedel. Arbetet innebär breda kontaktytor, såväl internt som externt. Här följer vi verksamhetens behov och är snabba och flexibla i utvecklingen av processer och arbetssätt.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på redovisningssektionen vars uppdrag är att tillhandahålla effektiva tjänster vad gäller hanteringen av kund-, leverantörsfakturor och annan bokföring. Redovisningssektionen arbetar också för att säkerställa att redovisning och rapportering följer lagar, regler och anvisningar samt hanterar likviditet och finansiering. Sektionen består av:

- Bokslut
- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra
- Projektredovisning

Tjänsten är placerad på Enheten för projektredovisning som, om erforderliga beslut fattas, kommer att övergå till Enheten för Forsknings- och utbildningsekonomi i höst. Här arbetar vi proaktivt med den ekonomiska- och administrativa hanteringen av sjukhusets forsknings- och utbildningsmedel. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är fakturering, bokföring, avstämning och rapportering till verksamhet och forskare.

Vi söker

Som person är du ansvarstagande, flexibel och resultatorienterad. Du trivs i en kommunikativ miljö med många kontaktytor och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att lära och ser till att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vidare är du ambitiös och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du har ett stort intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav:  
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Minst 2 års yrkeslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande:  
- Erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård
- Erfarenhet av arbete med projektredovisning
- Erfarenhet av administrativt arbete i forskningsverksamhet

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrunder och förutsättningar.

Om verksamheten

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner.  

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden. Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Projektekonom till redovisningssektionen

Karolinska Universitetssjukhuset