ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektekonom till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-05-18

Ansök nu

Projektekonom till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Som projektekonom kommer du att arbeta med ekonomi och administration relaterat till Karolinska sjukhusets FoU-medel. Arbetet innebär breda kontaktytor, såväl internt som externt. Här följer vi verksamhetens behov och är snabba och flexibla i utvecklingen av processer och arbetssätt.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom Financial Operations som består av;

  • Financial controlling
  • Specialister- och processutveckling
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • System ekonomi och Inköp
  • Utveckling och data
  • Enheten för FoU-ekonomi

Tjänsten är placerad på Enheten för FoU-ekonomi. Här arbetar vi proaktivt med den ekonomiska- och administrativa hanteringen av samtliga FoU-medel på sjukhuset. Vanligt förekommande arbetsuppgifter i den här tjänsten är fakturering, bokföring, projektuppföljning och övrig projektadministration.  

Vi söker
Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du trivs i en kommunikativ miljö med många kontaktytor och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att lära och ser till att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vidare är du ambitiös och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du har ett stort intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas.

Urval sker löpande och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 2 års yrkeslivserfarenhet inom relevant område

Meriterande:

  • Erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård
  • Erfarenhet från arbete inom eller med FoU-verksamhet

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrunder och förutsättningar.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Stab Ekonomi och inköp
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!

Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Projektekonom till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset