ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektekonom

Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Projektekonom

Vill du vara med och utveckla och förbättra SISAB:s byggprojekt genom att bidra till ett hållbart och kostnadseffektivt byggande för Stockholms barn och ungdomar?  Är du dessutom en fena på siffror, byggprojekt och har god kunskap om ekonomiskstyrning i produktionsskedet? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!  

Om tjänsten

I ditt uppdrag som projektekonom på SISAB är du med och bidrar till ett hållbart och kostnadseffektivt byggande genom att se möjligheter och ta initiativ till utveckling.

I rollen som projektekonom ansvarar du tillsammans med dina kollegor i Projektstab för utveckling och löpande förvaltning av arbetssätt, nyckeltal, kalkylstöd och system kopplat till projektekonomi. Du kommer även ansvara för löpande kvalitetssäkring och analyser samt månadsvis rapportera den projektportföljens budget och prognos samt avdelningens administrativa budget och prognos.

En viktig och stor del av ditt arbete kommer omfatta stöd till SISAB:s projektansvariga och projektledare med ekonomiska frågor i projekten. Det kan exempelvis vara i form av enklare kalkyler, kostnadskontroller samt granskning av kalkyler. Vidare kommer du även att kvalitetssäkra och ge stöd avseende de ekonomiska delarna i leverans av beslutsunderlag, månadsuppföljning och slutrapport i projekten.

Projekten i portföljerna varierar och finns i alla skeden, från utredning till produktion och av varierande storlek. Exempelvis innehåller projekteten till-, om- och nybyggnationer av både grundskolor, gymnasieskolor och förskolor.

I den här tjänsten får du chansen att utveckla din egen roll, teamets arbetsmetoder och inte mist ekonomistyrningen av SISAB:s byggprojekt.

Tjänsten ingår i teamet för projektekonomi inom projektavdelningens projektstab. Där du kommer vara en av två projektekonomer.

 Är det här du?

Vi tror att du de senaste åren jobbat som projektekonom, som projektkontroller, som entreprenadingenjör eller motsvarande. Du har dokumenterat god erfarenhet och kunskap om ekonomistyrning och ekonomisk uppföljning av byggprojekt från tidigt skede i projekten till projektavslut. Vidare har du erfarenhet av och kunskap om system för ekonomisk uppföljning och styrning av byggprojekt. Officepaketet med dessa program och då framförallt Excel använder du dagligen i ditt arbete. För att trivas i rollen som projektekonom hos oss tror vi att du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter under minst 3-5 år Du har också i grunden en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Vi på projektstab har stor variation av arbetsuppgifterna bidrar med många olika kompetenser varför vi i rekryteringen att lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du med din erfarenhet och kunskap bidrar till utvecklingen av SISAB:s arbetssätt för ekonomisk styrning av byggprojekt, systemstöd, kalkylering och nyckeltalsbank. Du ser möjligheter ur flera perspektiv och kommer gärna med initiativ och planerar och driver dina uppdrag självständigt. Vidare trivs du med att dela med dig av din kompetens och kan lätt förmedla den till andra. Du är förändringsbenägen och har förmåga att agera flexibelt och är öppen för andras idéer.

Vi ser det som meriterande om du;

·         Har erfarenhet arbete inom offentlig verksamhet främst byggherrar och fastighetsägare

·         Har arbetat med utveckling och/eller förvaltning av nyckeltal för kvm och byggdelar,

·         Har kunskap om Antura och/eller Agresso,

·         Har erfarenhet av att leda och planera utbildningar

Så här ansöker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Level.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om SISAB

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vill du veta mer?  https://sisab.se/sv/om-sisab/

Dela detta jobb

logga
Projektekonom

Skolfastigheter i Stockholm SISAB