ekonomijobb.se

Logo

Projektekonom

Ort
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Projektekonom

Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda, och en myndighet med viktiga uppgifter inom förvaltning och tillsyn. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund. Den ska genomsyra allt vi gör på alla nivåer och vara ett stöd i vårt dagliga arbete. Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Därför har Länsstyrelsen startat arbetet för att bli HBTQ-certifierad. Länsstyrelsen har dessutom utsetts till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

Befattningen kommer att vara placerad vid enheten verksamhetsstöd som består av centraldiarium, ekonomi, personal och internservice. Enheten har ca 30 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Rollen som projektekonom innebär att du är delaktig i olika projekt samtidigt gällande ekonomiska frågor för projekten. För att lyckas med ditt uppdrag krävs ett nära samarbete med projektledare och styrgrupper för projekten. Din roll är att vara både stöd och kravställare i det dagliga arbetet.

Du ansvarar för att upprätta projektbudget, löpande ekonomisk redovisning, rapportering, uppföljning och analys. Du ansvarar också för att sammanställa redovisningsunderlag enligt de krav som ställs från respektive finansiär.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en relevant utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning på ekonomi/redovisning/revision. Du har några års yrkeserfarenhet av budgetplanering och projektekonomi. Erfarenhet av arbete med - och revision inom - EU-finansierade projekt är meriterande.

I rollen som projektekonom bör du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person har du ett strukturerat arbetssätt. Du har ett personligt engagemang och är angelägen om att nå resultat. Att leverera med hög kvalitet och att hålla uppsatta tidsplaner är viktigt för dig. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt, och samarbetar gärna med andra människor för lösa problem.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2021-11-30
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Diarienummer: 7218-2019
Senaste ansökningsdag: 2019-10-30

Ansökan
För att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess görs ansökan via rekryteringssystem Reachmee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Information

Läs mer om Länsstyrelsen på vår hemsida www.lansstyrelsen.se/gavleborg

 


Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Dela detta jobb

Logo
Projektekonom

Länsstyrelsen Gävleborg