ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektcontroller till spännande tillväxtbolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Projektcontroller till spännande tillväxtbolag

Som projektcontroller kommer du ingå i ett globalt controllerteam där du kommer ansvara för ett större investeringsprojekt i Polen. I din roll som projektcontroller kommer du leda arbetet i framtagande av projektbudget, prognoser samt avvikelseanalys. Du kommer även vara involverad i uppföljning av kassaflödesanalyser samt tillhörande prognoser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Prognos och budgetuppföljning

  • Avvikelseanalys

  • Kassaflödesanalys

  • Stödja redovisningsfunktionen

  • Kvalitetssäkra rapportering och transaktioner

  • Stödja vid koncernkonsolidering

  • Månadsrapportering

I din roll kommer du rapportera till Director of Control.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som Financial controller, Projektcontroller alternativt managementkonsult. Du har goda kunskaper inom redovisning och fördelaktige erfarenhet från K3 och IFRS. Vidare har du god erfarenhet från ledningspresentationer och vana från internationell verksamhet. Som person är du resultatinriktad, organiserad, proaktiv och har en can-do attityd.

Du erbjuds:

Du erbjuds en tjänst Projektcontroller till ett internationellt tillväxtbolag där du kommer vara delaktig i ett större investeringsprojekt. Konsultuppdraget har omgående start och förväntas fortlöpa i 3-6 månader. Kundens kontor är beläget på Kungsholmen och du kommer utgå därifrån men det kan även tänkas förekomma resor till Polen. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Dela detta jobb

logga
Projektcontroller till spännande tillväxtbolag

Jurek