ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Projektcontroller till Audico Systems AB

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Projektcontroller till Audico Systems AB

Är du en initiativtagande och analytisk ekonom som trivs med att arbeta i internationell miljö? Har du tidigare vana av att jobba i projekt och en förmåga att se lösningar istället för problem? Då kanske denna tjänst kan vara nästa steg för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektcontroller kommer du att vara med och bygga upp Audico Systems controllerfunktion i Sverige. Du får möjlighet att vara med och sätta nya rutiner och processer. Tjänsten arbetar tätt med bolagets projektledare och stöttar ledningen med analys och rapportering. Du rapporterar till CEO i Sverige och jobbar nära Group CFO i Finland. Rollen är placerad i Alvik.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer är bl.a.:

  • Uppföljning och analys av kassaflöde, kostnader och lönsamhet
  • Intäktsanalys, fakturering och hantering av upplupna intäkter
  • Övergripande kontroll av bokningar i balans- och resultaträkning
  • Backup för bolagets projektassistent (inköp, fakturering, order och leverans)

Vem är du?

Vi tror att du har en universitetsexamen inom ekonomi och några års tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning, revision eller controlling. Har du vana av att jobba projektbaserat ser vi det som meriterande. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Du är avancerad användare av Excel. Har du tidigare erfarenhet av systemet Business Central ses som en fördel.

Som person är du lösningsorienterad, initiativtagande, driven och social. Du är positiv till varierande arbetsuppgifter och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Vi tror att du är kommunikativ och uppskattar breda kontaktytor internt och externt.

Du erbjuds

En bred och varierande roll i en spännande och händelserik internationell koncern som växer. Du får vara med och bygga upp en ny funktion och komma med egna initiativ och idéer på arbetssätt.

I denna rekrytering samarbetar Audico Systems med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på tel 073-745 06 46 eller emelie.baeckstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Audico Systems är ett 30-årigt finskt företag med verksamhet i Finland och Sverige. Audico erbjuder högkvalitativa audiovisuella lösningar och tjänster för att stöda företag och den offentliga sektorn.

Grunderna för Audicos verksamhet är kvalitet, innovation och yrkeskunskap.

Med högklassig design och personlig service vill Audico överträffa sina kunders förväntningar. Audicos mål är alltid att hitta den bästa lösningen för kundernas önskemål och behov, och vara en långsiktig, pålitlig partner genom planeringsprocessen, i support och underhåll.

Stark sakkunskap i AV-teknologi, lång erfarenhet, mångsidiga kvalitetsprodukter och kundfokuserad service är Audicos tillgångar som leverantör av audiovisuella lösningar.

Dela detta jobb

Logo
Projektcontroller till Audico Systems AB

Jurek