ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektcontroller för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Projektcontroller för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Projektcontroller till hyresvärd i norra Stockholm!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en projektcontroller som omgående kan gå in i ett heltidsuppdrag med preliminärt slutdatum oktober 2022. 

Det här är en organisation som ser sina medarbetare som nyckeln till bolagets framgång! Det är viktigt att alla ska kunna vara med att påverka bolagets utveckling och strävar därför efter att alla ska känna arbetsglädje och delaktighet.

Vår kund är en av de större hyresvärdarna i en av Stockholms läns kommuner belägen i norra Stockholm. Här utvecklas ett stort bestånd av hyreslägenheter, lokaler och garage- och parkeringsplatser. Just nu befinner sig organisationen i en spännande utvecklingsfas med nyproduktion av hyreslägenheter samt underhåll av äldre bebyggelse.

Ditt övergripande ansvar blir att ha en samlad bild av ekonomin i bolagets fastighetsprojektportfölj i form av budget/prognoser/utfall. Du kommer arbeta i nära samarbete med projektledarna i fastighetsutvecklingsprojekten och har stort ansvar både i uppstart av projekt och i projektavslut. 

Rapportering sker till CFO och du samarbetar internt med Business Controller, redovisningschef samt med projektledare från fastighetsutvecklings- och förvaltningsavdelningen.

Vi söker dig som har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning,
  • Goda och dokumenterade kunskaper inom projektekonomi och riskbedömning av projektbudget.
  • Goda och dokumenterade kunskaper gällande arbete med fastighetsportföljer.
  • Arbetat i projektstödsverktyg samt med projektredovisning enligt gällande K3-regelverk.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam  på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Projektcontroller för konsultuppdrag

Fasticon AB