ekonomijobb.se

logga

Projekt-Controller till globalt läkemedelsföretag i Södertälje

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Projekt-Controller till globalt läkemedelsföretag i Södertälje

För kunds räkning, ett globalt bioläkemedelsbolag med placering i Södertälje söker vi nu en Projekt-Controller för investeringsprojekt, Life Science. Uppdraget startar början på januari 2021 och löper 6 månader med stor chans till förlängning.

Som Projekt-Controller för projekt så kommer du ingår i flera projektteam och stödjer projektteamen med alla ekonomiska arbetsuppgifter, samt ansvarar för den ekonomiska rapporteringen till avdelningens portfolio-controllers. Den projektportfölj som en controller arbetar med är ofta en mix av stora projekt (över 50 MSEK) och projekt under denna nivå. Projektens längd varierar från 6 månader till 2 år och många projekt är komplexa i sin karaktär. Som Projekt-Controller rapporterar du till projektledaren och till anlitande chef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Strukturera, analysera, sammanställa och rapportera all finansiell information som berör projektet, prognos, budget, RBU, VOWD etc.
• Framställa och presentera ekonomiska beslutsunderlag, både löpande och Adhoc.
• Analysera och utreda avvikelser, både för enskilda projekt och mot övergripande nyckeltal för hela projektportföljen. Ta fram förslag på åtgärdsplan vid avvikelser, tex vid avvikelser mot budget.
• Hålla regelbundna uppföljningsmöten med projektledare, och delprojektledare

Vem är du?
Vi ser att du som söker har relevant akademisk examen inom ekonomi och arbetslivserfarenhet från större, gärna internationella bolag. Du har god ekonomisk kunskap i redovisning och uppföljning av investeringsprojekt. Du har strategiskt affärstänkande i kombination med analytiskt tänkande och besitter god kommunikations förmåga såväl som administrativ. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Har du dessutom erfarenhet av SAP ses det som meriterande.

Du erbjuds:
En spännande roll som Projekt-Controller på ett globalt innovationsdrivet bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel. Tjänsten omfattar heltid med start 4:e januari 2021 och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Projekt-Controller till globalt läkemedelsföretag i Södertälje

Jurek