ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Project Controller

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Project Controller

Är du ekonom och intresserad av arbeta med controlling  i spännande projekt?

Vi har under senare tid kontrakterat ett antal större kundprojekt och söker nu en Project Controller. Rollen ingår i den finansiella funktionen och arbetsleds av projektorganisationen.

Din framtida utmaning

Som Project Controller ingår du i projektets ledningsgrupp och deltar i planering och ledning av projektet mot krav, målkostnad, tidplan och kvalitet inom de angivna målsättningarna för projektet.

Du kommer bland annat att;

-Sammanställa projektets ekonomiska/finansiella rapportering till projektledare och finansledning

-Agera Risk Manager och verka för att projektets riskexponering minimeras

-Medverka i kundmöten och kontraktsförhandlingar, enligt uppdrag från anbuds- och projektledare

-Säkerställa att nödvändiga valutasäkringar, försäkringar och garantier tecknas för projektet

-Upprätta kalkyldirektiv och säkerställa att kalkylinstruktioner och andra regelverk följs i offertarbeten

-Delta i externa och interna finansiella revisioner

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik. 


Vem är du?

Vi söker dig med ekonomexamen på akademisk nivå alternativt att du har någon teknisk utbildning med ekonomisk inriktning. Du har minst tre års erfarenhet av liknande roller med erfarenhet från självständigt affärsinriktat controllerarbete och arbete i större affärs- och ekonomisystem. Du kan även ha erfarenhet som ekonomichef och vill nu arbeta närmare den operativa verksamheten. Du har förutsättningar att arbeta övergripande likväl som detaljinriktat och det du presterar kan du kommunicera obehindrat såväl på svenska som på engelska. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av SAP är meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är trygg i kompetens och person. Du är drivande, proaktiv och kan snabbt skapa dig en bild av komplexa sammanhang och uppgifter. Du är en duktig analytiker som kan tolka, förstå och lösa komplexa frågeställningar. Rollen kräver att du är en god kommunikatör och att du trivs i en miljö där förändring är en del av vardagen.  

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha roligt på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Här skapas framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.


Kontaktpersoner

Är du intresserad och vill veta mera, kontakta Henrik Ödmark, Chef Project Controlling & Costing and Pricing på telefon 0660-809 60 eller HR Business Partner Anneli Jonsson, tel 0660-877 24. Sista ansökningsdag är 2022-11-30. Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande.


BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Project Controller

BAE Systems Hägglunds