ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsplanerare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Produktionsplanerare

ValueOne söker en produktionsplanerare för ett längre konsultuppdrag hos ett livsmedelsproducerande företag söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas i början av oktober och väntas löpa i ett år.  

Om rollen

Som produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av fabrikens produktionslinjer och fungerar som länken mellan produktionsanläggningen och huvudkontoret norr om Stockholm. I rollen kommer du att ha daglig kontakt med produktionspersonalen, lager, prognosansvarig och orderkontoret.  

Du rapporterar till företagets logistikchef och ingår i företagets fabriksledning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Produktionsplanering i SAP utifrån behov och kapacitet i produktionen.
  • Lageroptimering och saldokontroll.
  • Analys av prognos och tillsammans med prognosansvarig.
  • Uppföljning och analys vid eventuella restningssituationer.
  • Driva förbättringsprojekt inom logistik, planering och produktion.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver högskoleutbildning inom logistik, teknik eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av produktionsplanering och/eller avrop och operativt inköp. Ett alternativ kan också vara erfarenhet av arbete med varuförsörjning eller en roll där du har arbetat med tjänsteplanering. Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift är ett måste. Det är också meriterande med kunskaper i SAP.

För att bli aktuell för uppdraget bör du vara van att hålla igång många parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du har lätt för att prioritera och fatta nödvändiga beslut. Vidare värderar vi en prestigelös, lösningsorienterad och flexibel inställning. Är du därtill ansvarsfull och har förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer kan du vara den vi söker. För rätt person kan vår kund erbjuda dig en utmanade och utvecklande roll där du ges stor möjlighet att påverka och sätta agendan framåt.

Ansökan  

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Produktionsplanerare

ValueOne AB