ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsplanerare

Ansök nu

Produktionsplanerare

ValueOne söker en Produktionsplanerare till ett globalt tekniskt drivet tillverkande företag i Gästrikland. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast. Ambitionen är att uppdraget ska övergå i en tillsvidareanställning hos kunden.Om rollen

I rollen som Produktionsplanerare kommer du att vara länken mellan företagets leverantörer och produktion. Ditt ansvar sträcker sig över hela kedjan från kundprognos, via produktionsplan och leverantörsprognos till godkänd inleverans. Som produktionsplanerare planerar och följer du upp produktionen med syfte att erhålla en jämn, förutsägbar och effektiv produktion som uppfyller kundernas och företagets mål gällande leveranser, kapitalbindning och produktivitet.

Du ingår i ett mindre team som ansvarar för att hantera den dagliga produktionsplaneringen. Arbetet sker i nära samarbete med interna intressenter och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •  Underhålla och förbättra grunddata i företagets ERP-system. 

  •  Planera och följa upp produktionen och delta i utvecklandet och utformningen av planeringsarbetet.

  • Analysera utfall på servicenivå, kapitalbindning och lagernivåer. 

  • Ta fram faktabaserade produktionsorder för resursoptimering och relevanta lagernivåer.  

  • Stödja produktionsledare i det dagliga arbetet med resursoptimering och förbättringsarbete. 

  • Delta i projekt och leda mindre projekt. 

Erfarenhet och kompetens

Den person vi söker bör ha högskoleutbildning inom, logistik, inköp, produktion eller ekonomi eller förvärvat likvärdiga kunskaper genom liknande arbete. Det är också viktigt att du har minst tre till fem års erfarenhet av produktionsplanering, såväl som god kännedom om MRP-processer. Goda IT-kunskaper och vana att arbeta i Excel är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har kunskap i någon form av planeringsverktyg. Bakgrund från producerande verksamhet, gärna kundorderstyrd är meriterande liksom kunskaper i processoptimering. Det är meriterande att ha deltagit i implementeringen av ett nytt affärssystem.

 För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, analytisk och gillar att hantera stora mängder data. Tjänsten ställer krav på flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet och intresse av att driva förbättringsarbete är meriterande. Är du dessutom nyfiken, vill förstå samband i större perspektiv och en problemlösare, tror vi att du kommer trivas riktigt bra i rollen.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Produktionsplanerare

ValueOne AB