ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionscontroller till DeLaval i Tumba

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Produktionscontroller till DeLaval i Tumba

Arbetsbeskrivning

I rollen som produktionscontroller till DeLaval kommer du ingå i ett globalt controllerteam som består av 7 gruppmedlemmar. Du kommer utgå från huvudkontoret i Tumba och jobba mot DeLavals tillverkningsanläggningar i Tumba och Drongen i Belgien. Som Produktionscontroller stödjer du fabriksledningen kring produktivitets- och effektivitetsförbättringar, analys, rapportering och utveckling av KPI:er. Du kommer även vara involverad i arbetet kring diverse business cases samt beslutsunderlag för produktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda budget- och prognosarbetet

  • Stödja fabriksledning kring effektivitetsförbättringar

  • Ansvara för rapporteringspaket och KPI:er

  • Upprätta kalkyler och business cases

  • Adhoc uppgifter

Vem är du?

För att passa i rollen som produktionscontroller till DeLaval har du ca 4 års erfarenhet av rollen som controller och fördelaktigt inom producerande verksamhet. Du är avancerad användare av Excel och vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet av SAP. Som person är du analytisk, strukturerad och tar egna initiativ för att driva diverse projekt. Vidare är du kommunikativ och van att förklara ekonomi för icke-ekonomer. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds en tillsvidareanställning hos DeLaval i Tumba där du får vara en viktig del i utveckling av två av DeLavals större fabriker.. Vidare kommer jobba nära produktionsledningen och ges möjlighet att komma med nya idéer och utveckla rollen som produktionscontroller. Du kommer utgå från DeLavals huvudkontor i Tumba och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om DeLaval

DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör. Företaget levererar effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning. DeLaval grundades för mer än 135 år sedan av visionären Gustaf de Laval som patenterade mjölkseparatorn. Idag har DeLaval 4.500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. DeLaval, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, är en del av Tetra Lavalgruppen.

Dela detta jobb

logga
Produktionscontroller till DeLaval i Tumba

Jurek