ekonomijobb.se

Produktansvarig

Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Produktansvarig

Vill du vara med och utveckla kreditkortsaffären tillsammans med oss på Länsförsäkringar Bank? Vi söker en innovativ och affärsdriven kreditkortsspecialist för att modernisera och digitalisera kortaffären. Inom gruppen Betala ansvarar vi för förvaltning och utveckling av bankens totala Betala-erbjudande där Kortaffären ingår. 
 
Om jobbet 
Rollen som produktansvarig för Kreditkortsaffären är ny och du kommer själv få vara med och utforma den. Du bidrar till att öka kortaffärens resultat och lönsamhet genom utveckling samt omvärlds- och konkurrentbevakning för att säkerställa ett konkurrenskraftigt erbjudande. Du är en länk mellan affären/produktägare och verksamheten och agerar kravställande mot IT. Kontaktytorna är många inom Länsförsäkringar Bank, leverantörer och internationella kortnätverk. Du driver kreditkortsaffären i syfte att öka användning, avseende både omsättning och revolvering. 
 
Dina ansvarsområden kommer bl a vara att: 
•    Arbeta med produktutveckling och ta fram mervärden för att öka användningen av kreditkort 
•    Utveckla lönsamhet för produkten 
•    Driva förbättringsarbete kring process- och rutinbeskrivningar för kreditkort 
•    Utbilda verksamheten i produkten med försäljning i fokus 
•    Kravställa utveckling av ”Mina sidor” på hemsidan och app i syfte att lyfta korterbjudandet 
•    Tillsammans med kommunikationsansvarig arbeta fram en strategi kring marknadsföring av kortaffären intern och externt. 
 
För att lyckas och trivas i rollen som produktansvarig söker vi dig som drivs av affärer och trivs i en roll där du får påverka framtidens erbjudande samtidigt som du gillar kombinationen av strategiskt och operativt arbete. Du rapporterar till Head of Payments & Cards.  
 
Vem är du?  
Det viktigaste för oss är att du har gedigen erfarenhet av kreditkort, kortaffären och konsumentkrediter och har i dina tidigare roller erfarenhet av vad som driver kortaffären. Meriterande är om du har erfarenhet av utveckling av produkterbjudande inom kreditkort. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. 
 
Som person är du en lagspelare som drivs av affärer och tycker om att arbeta utifrån en tydlig målbild. Vi erbjuder en anställning i en organisation med korta beslutsvägar där ditt driv och din energi värdesätts samtidigt som tålamod och uthållighet är viktiga egenskaper för att trivas.  
 
Om oss 
Länsförsäkringar Bank är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Avdelningen Produkt & Process ansvarar för utveckling och förvaltning av bankens produkter och koncept. Detta innebär ett ansvar för att rätt produkter, processer och processtöd levereras i de kanaler och verktyg som länsförsäkringsbolagen använder för försäljning och administration. Inom Produkt & Process drivs den verksamhetsnära utvecklingen och förvaltningen inom grupperna Betala, Spara, Ut- och Inlåning samt Affärsutveckling.  
 
Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  
 
Mer information och ansökan 
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  
 

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Kontaktperson
Christina Örn 
Chef
08-588 414 48

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Mirek Swartz 
Kontaktombud Forena
08-588 418 92

Dela detta jobb

Produktansvarig

Länsförsäkringar AB