ekonomijobb.se

PRODUKTÄGARE

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

PRODUKTÄGARE

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nu en PRODUKTÄGARE till vår marknads- & försäljningsavdelning.

Om tjänsten
Som produktägare hos Relita är man med och styr och stöttar hela organisationen med bolagets produkt- och erbjudandeportfölj. Du kommer att ha en central roll i Relitas utveckling och i att skapa ordning och reda med effektiva processer.

Du kommer att vara en del av marknad- och försäljningsavdelningen i Uppsala och ansvara för bl.a. prislistor, rabattstrukturer, produktdefinitioner, artikelregister (Navision, Rekyl), samt processutveckling inom det egna området.

Du kommer att ta fram, implementera och förvalta checklistor och processer för produktlansering/produktutfasning, och tillsammans med marknad- och försäljningsavdelningen gör du marknads-, konkurrent- och prisanalyser.

Du kommer tillsammans med organisationen arbeta fram snabba och effektiva TTM och TTC flöden, prisstrategier, kanalstrategi, säljmål och vara delaktig i kvalitetsarbete och produktutbildningar.

Tjänsten som produktägare är en nyinrättad tjänst och du kommer ha goda möjligheter att skapa och forma tjänsten i organisationen. Du rapporterar till vår marknads- & försäljningschef.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom, civilingenjör eller har jämförbar erfarenhet, minimum 4-5 års erfarenhet inom marketing/produktledning. Du är duktig på projektledning, kunnig om processer och att driva affärsutveckling. Du har erfarenhet av att ha jobbat med moderna BI-verktyg, god IT mognad och har arbetat från ”ax till limpa”.

Du är en prestigelös lagspelare med god social kompetens och kommunikationsförmåga. Du har mycket god analysförmåga och är en mål- och lösningsorienterad ”doer”, självgående och självmotiverande. Du är noggrann och har förmågan att jobba både konceptuellt och på detaljnivå.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Erbjudande
Hos Relita får du arbeta i en prestigelös organisation med högt i tak som drivs av förändring med kunden i fokus.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Uppsala.

Vid frågor kontakta Johan Westin, Capto HR, 079-079 93 69

Dela detta jobb

PRODUKTÄGARE

Relita Industri & Skadeservice AB