ekonomijobb.se

Till inköpsavdelningen söker vi nu en Product Manager New Business. Som Product Manager New Business har du en nyckelroll med stort ansvar för att utveckla affärer genom att skapa attraktiva sortimentserbjudanden för våra kunder i samtliga försäljningskanaler.
 

Det här gör man som Product Manager New Business

Som Product Manager New business kommer du att arbeta mot samtliga affärsområden inom Jula. New Business ansvarar för att utveckla nya sortimentssatsningar. Du kommer att arbeta i projektform med att utveckla nya sortiment och erbjudanden inom samtliga affärsområden. Utöver att utveckla nya sortiment är man också ansvarig för vår Outletfunktion. Huvudfokus för Julas Outlet är att löpande säkerställa ett attraktivt sortiment av nya produkter.

Rollen innebär att du arbetar både med långsiktig strategisk utveckling likväl som dagligt operativt inköpsarbete. Du är van vid leverantörsförhandlingar, sourcingarbete, kampanj, prissättning och konkurrentanalyser samt att ta fram affärsunderlag som beslutsstöd.

Du har stort affärsfokus och med förståelse för det operativa genomförandet av att sätta nya sortiment på marknaden. Du är ansvarig för resultat, uppföljning och rapportering av dina utvecklingsprojekt. Som Product manager New Business rapporterar du till strategisk inköpschef.
 
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har flerårig erfarenhet inom inköp, gärna från en liknande roll inom ett internationellt bolag . Du har arbetat med sortimentsutveckling, förhandling, sourcing och prissättning, erfarenhet från DIY och retail är meriterande. Vidare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet från att arbeta i affärssystem- och uppföljningssystem.
 
Det här är du som person

Du trivs i en värderingsstyrd organisation som kännetecknas av nyfikenhet, teamarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra affären. För att lyckas i rollen har du förmåga att se affärsmöjligheter med drivkraft att öka lönsamhet och försäljning. Du är strukturerad och analytisk, samtidigt som du kommer med egna idéer och har mod att fatta egna beslut. Du strävar alltid efter att utveckla den totala affären utifrån ett totalkostnadsperspektiv.
 
Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän. 
 
Så här söker du

Om du känner att du passar för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format via länken nedan då vi håller intervjuer löpande och rekryteringen kan komma att avslutas i förtid. I denna rekrytering  samarbetar vi med Retail Recruitment. Frågor om rekryteringen besvaras av Lars Eliason, 0708-38 78 43, lars.eliason@executiverecruitment.se

Product Manager New Business

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Dela detta jobb