ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Privatrådgivare till Gällivare

Företag Sparbanken Nord
Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Privatrådgivare till Gällivare

När du har läst denna annons kommer du att vilja jobba hos oss.

För om du trodde att ett jobb på banken var tråkigt eller enformigt så lovar vi att bevisa motsatsen. Här ligare arbetsplats får du faktiskt leta efter.

Är det något som vi på Sparbanken Nord gör, så är det att arbeta för att den plats som vi och våra kunder kallar här ska bli ännu bättre. Det gör vi via vårt samhällsengagemang där projekt, idéer och visioner blir verklighet och gör skillnad för många människor. Det gör vi genom att vara en inkluderande och varm arbetsgivare till 200 superhjältar. Och inte minst gör vi det genom allt som dessa superhjältar gör för våra kunder. Varje dag.

När du börjar hos oss på kontoret i vackra Gällivare (”5-minuterssamhället” – avståndet till allt är 5 minuter, himla praktiskt) så hamnar du i ett härligt gäng på snart 20 medarbetare som lovar att ta väl hand om dig. Och att en Gällivarebo håller sina löften är vida känt.

I dina arbetsuppgifter ingår att möta och göra skillnad för människor, uppfylla drömmar och vara en positiv kraft i den stora samhällsomvandlingen som sker. För det är sånt vi gör om dagarna.

Tjänsten kallar vi Privatrådgivare, och antingen har du erfarenhet sedan tidigare eller så kommer du att få det. Det allra viktigaste är din inställning, att du gillar att bygga relationer och att du vill vara en del av Sparbanken Nord. Vi lovar dig en omväxlande och spännande tillvaro med ett jobb där du har möjlighet att utvecklas och växa.

Nu ser vi fram emot just din ansökan!

Tjänsten gäller tillsvidare och är på heltid, dvs. 38,5 h/vecka med placering i Gällivare. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen!

Dela detta jobb

Privatrådgivare till Gällivare

Sparbanken Nord