ekonomijobb.se

Prissättningsaktuarie

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Prissättningsaktuarie

Länsförsäkringar Hälsa söker en prisaktuarie som skall arbeta med våra personriskprodukter. Våra största produkter är Sjukvårdsförsäkringen och Bo Kvar, vi satsar även mycket på att engagera kunderna i våra förebyggande hälsotjänster. Som prisaktuarie erbjuds du en spännande roll med personlig utveckling och egna ansvarsområden där du får möjlighet att utveckla funktionens arbetssätt och vara med att påverka med helheten.

Om jobbet
Huvudsakliga arbetsuppgifter som Hälsas prissättningsaktuarie:

  • Utveckla prissättning och processen för prissättning för samtliga produkter Hälsa erbjuder.
  • Arbeta med analys av kund- och produktlönsamhet.
  • Ta fram analyser och beslutsunderlag till affärsområdesledningen.
  • Arbeta med affärsområdets budget- och prognosarbete samt affärsplaneringsprocess.
  • Tillsammans med underwriters driva ett tillväxtarbete i som ger en god lönsamhet och långsiktighet.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har examen inom matematik, matematisk statistik eller liknande med kunskaper inom dessa ämnen. Utbildning från aktuarieprogrammet är meriterande. Vi vill att du ska har några års arbetslivserfarenhet, gärna med fokus på prissättning. Du är väl insatt i datavärdekedjan från databaser till färdiga analystabeller och de verktyg och metoder som används. Har du dessutom programmeringskunskaper, företrädesvis i SAS, ser vi det som extra meriterande.

Vem är du?
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är analytisk, nyfiken och med ett personligt driv. Eftersom det inte finns någon prisaktuarie på Hälsa i dag är det viktigt att du tycker det är spännande att vara entreprenör och att du trivs med att utveckla nya arbetssätt och samarbetsformer. Du ska trivas att jobba ensam såväl som i team. Ditt arbetssätt är strukturerat och du arbetar gärna med kontinuerliga förbättringar med målet att nå hållbara lösningar som ökar gruppens effektivitet på sikt.

Den nya prissättningsaktuarien är placerade mitt i verksamheten så den rätte kandidaten måste trivas med många kontaktytor samt vara pedagogisk och kan förklara komplexa frågeställningar på ett begripligt sätt.

Om oss
Hälsa är ett affärsområde inom LF Sak. De försäkringar vi arbetar med idag är sjukvård, sjuk, gruppliv, olycksfall och avbrott. Vi arbetar främst med grupplösningar för små och stora kollektiv men också med sampaketering tillsammans med t ex tjänstepensioner, företagsförsäkring, djurförsäkring och bankerbjudanden. Hälsas grupplivförsäkring bedrivs i ett särskilt bolag, Länsförsäkringar Gruppliv Försäkringsaktiebolag, som är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Sak Försäkringsaktiebolag. Affärsområde Hälsa har 80 anställda och är placerade på Tegeluddsvägen i Stockholm.  Vår premievolym idag är ca 1 500 Mkr. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-12-09

Arbetsplats
Stockholm


Kontaktperson
Öystein Berg 
Chef
08-588 420 91

Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

Prissättningsaktuarie

Länsförsäkringar AB