ekonomijobb.se

logga

Pricing Controller till Internationell koncern i Kista

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Pricing Controller till Internationell koncern i Kista

Har du tidigare jobbat som Pricing Controller i nordisk miljö? Har du tidigare erfarenhet av att sätta nya rutiner och processer? Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och stort driv att utvecklas i controller rollen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Pricing Controller är du en av nyckelpersonerna vid prissättningen av koncernens produkter. I takt med att du växer in i rollen kommer du att få möjlighet till mer ansvar, såsom att analysera och rekommendera priser på produkter samt uppföljning och rapportering. I koncernen ingår tre större bolag och du kommer jobba med prissättningen för dessa varumärken.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Tillhandahålla försäljningsstatistik till bolagets säljare

  • Vara en support till säljorganisationen med priser och rabatter

  • Agera support vid prissättning av större offerter

  • Se till att priser är korrekt inlagda i systemet och justera vid felprissättning

  • Analysera försäljningsmarginaler

  • Sätta nya processer och rutiner

Vem är du?

Vi söker dig med universitetsexamen inom Ekonomi och med ett driv att utvecklas inom Controlleryrket. Då rollen innefattar mycket kontakt med övriga organisationen så ser vi att du är kommunikativ, utåtriktad och att du har lätt för att hantera många olika typer av människor. Vidare tror vi att du har ett gott siffersinne, är analytiskt lagd och är lösningsorienterad.
För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet ifrån rollen som Pricing Controller och att du tidigare varit delaktig i att sätta upp nya rutiner och processer. Vi ser det som meriterande om du tidigare ha erfarenhet ifrån likvärdiga branscher. Dessutom är du bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska och hanterar med enkelhet stora mängder data i Excel.

Du erbjuds

Du blir en nyckelspelare i en stor internationell koncern, vilket skapar en bra grund att stå på inför din framtida utveckling som controller. Du kommer ges stor påverkan på ditt framtida arbetssätt och få vara en viktig del i organisationens framtida expansion. Du erbjuds ett konsultuppdrag på 6 månader och om bägge parter är nöjda, finns chans till överrekrytering. Tjänsten är beläget på kundens kontor i Kista och vi ser start snarast möjligen. Under rådande omständigheter kommer det ges möjlighet att jobba hemifrån, men det finns även chans till att arbeta från kontoret.
Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi

Dela detta jobb

logga
Pricing Controller till Internationell koncern i Kista

Jurek