ekonomijobb.se

logga

Prestigelös Redovisningsekonom till Erteco

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-24

Ansök nu

Prestigelös Redovisningsekonom till Erteco

Är du en självgående och noggrann Redovisningsekonom med sinne för detaljer? Har du ett intresse för system och att utveckla processer? Vill du bli en del av ett proaktivt bolag, som värdesätter innovation, hållbarhet och teknisk kunskap? Då kanske tjänsten som Redovisningsekonom på Erteco är nästa steg för dig!

 Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom på Erteco tillhör du ett team om tre personer och jobbar brett med de nordiska ländernas redovisning. Du kommer även att vara delaktig i att utveckla och förbättra befintliga system. I tjänsten ingår också en del Controlleruppgifter. Rollen rapporterar till bolagets Ekonomichef och är placerad i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Månads- och årsbokslut
  • Analys av budget
  • Momsavstämning
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av att arbeta brett med redovisning. Har du tidigare jobbat mot de nordiska marknaderna ser vi det som en fördel. Vidare tror vi att du har ett systemintresse och lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Visma Business, Medius Flow eller Readsoft. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Excel.


Eftersom du kommer att tillhöra en mindre ekonomifunktion är det viktigt att du är prestigelös och beredd att hugga i där det behövs. För att lyckas i rollen ser vi även att du är lösningsorienterad, flexibel och proaktiv. Sannolikt är du den som först upptäcker flaskhalsar i processer och har en vilja att prova nya arbetssätt.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och varierande roll i ett proaktivt och framåtsträvande bolag med stort miljöengagemang. I denna rekryteringsprocess samarbetar Erteco med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Gabriel Spennare. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Om verksamheten

Erteco är en av de största distributörerna av plast- och gummimaterial på den nordiska marknaden. Materialutbudet sträcker sig från bulkprodukter till mer avancerade kompositmaterial och kommer från ledande tillverkare. Ertecos ambition är att vara en aktiv och innovativ partner i kunders utvecklingsprojekt och de erbjuder sina kunder support och service gällande bland annat materialval och simuleringar. Erteco finns representerade i alla nordiska länder med drygt 30 medarbetare.
Erteco är ett väletablerat och expansivt företag och företagskulturen präglas av ett tydligt kundfokus, problemlösning och en vilja att göra affärer.

 

Dela detta jobb

logga
Prestigelös Redovisningsekonom till Erteco

Jurek