ekonomijobb.se

logga

Prestigelös Redovisningsansvarig till företag i Norrort

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

Prestigelös Redovisningsansvarig till företag i Norrort

Är du en positiv och driven Redovisningsekonom som söker en självständig och varierande roll med många kontaktytor? Har du ett intresse för system och är den som först upptäcker flaskhalsar i processer? Vår kund, med kontor i Danderyd, ligger i framkant när det kommer till hållbart företagande, de månar om kvalitet och miljö och blev nyligen utnämnda till Gasellföretag för andra året i rad. Låter detta som en roll för dig? Sök tjänsten som Redovisningsansvarig redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som Redovisningsansvarig hos oss blir du en del av ett engagerat team om tre personer som rapporterar till bolagets Ekonomichef.

Du kommer i huvudsak att arbeta med följande arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning
• Leverantörsreskontra
• Koncernintern fakturering
• Avstämningar
• Skatter och deklarationer
• Månadsbokslut (inkl. periodiseringar, avskrivningar)
• Likviditetsprognoser
• Bokslutsarbete

Vem är du?

Vi söker dig med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning. Kanske kommer du ifrån ett mindre bolag där du arbetat brett med redovisning eller har en bakgrund som Redovisningskonsult. Meriterande är kunskaper inom K3-regelverket och projektredovisning. Rollen kräver flytande kunskaper i svenska och baskunskaper i engelska i både tal och skrift. Förutom god datorkunskap ser vi gärna att du har ett systemintresse. Tidigare erfarenhet av systemen Pyramid och Capego betraktas som fördelaktigt.

För att lyckas i rollen som Redovisningsansvarig tror vi att du brinner för redovisning. Du är noggrann och strukturerad och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du är självgående och ansvarskännande samtidigt som du trivs med att arbeta nära dina kollegor och ser till teamets gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Som person är du ambitiös, positiv och tydlig i din kommunikation.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en bred, spännande och utvecklande roll som även innebär stort eget ansvar. Du blir en del av en mindre koncern, en avslappnad och familjär arbetsplats med högt i tak och engagerade medarbetare.

Sista ansökningsdag

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde efter sommaren med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Jurek Rekrytering och Bemanning och ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46/emelie.baeckstrom@jurek.se alternativt Emma Liljeqvist på tel. 070-471 17 53/emma.liljeqvist@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Prestigelös Redovisningsansvarig till företag i Norrort

Jurek